Ένταση , πάθος,αγωνιστικότητα, αποβολή του προπονητή της Ακαδημίας, αθλητικό κλίμα μετά την λήξη του αγώνα και μεγάλη νικήτρια  στο τοπικό ντέρμπι μπάσκετ παίδων η Ακαδημία Καλύμνου που επικράτησε με 61-50 της ομάδας της Ε.Α.ΚΑ.

 Ωραίος, δυνατός αγώνας και από τις δύο ομάδες με την Ακαδημία να βρίσκει πάντα λύσεις στην αντίσταση της Ε.Α.ΚΑ στον αγώνα που πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019 πρωί, στο κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο.

Ένταση σημειώθηκε στο 34ο λεπτό όταν ο προπονητής της Ακαδημίας διαμαρτυρήθηκε κάτι που  συνέχισε μπαίνοντας εντός αγωνιστικού χώρου με συνέπεια να δεχθεί και δεύτερη τεχνική ποινή και να αποβληθεί.

Επίσης  εισήλθε στον αγωνιστικό χώρο στο ύψος της γραμματείας μέλος της Ακαδημίας  διαμαρτυρόμενος στο β’ διαιτητή. Άνθρωποι της Ακαδημίας Καλύμνου τον απομάκρυναν  εκτός γηπέδου.

 Βέβαια η ένταση ήταν πρόσκαιρη και όλα ηρέμησαν στο τέλος του αγώνα με τους παίκτες των δύο ομάδων να ανταλλάσουν χειραψίες. 

Διαιτητές: Ευσταθίου- Νικολάου
ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Καλαϊτζίδης): Τρικοίλης Ν. 9, Χειλάς Γ 8  Καρυώτης 10, Χαντζάρας Η., Ρεΐσης, Χειλάς Γ. 9, Οικονόμου 6, Πλάτσης 11.
Ε.Α. ΚΑΛΥΜΝΟΥ (Κωνσταντινίδης): Ζωγραφάκης, Μούγκρος 12, Τρικοίλης Σ. 2, Μπουλαφέντης 13, Ζερβός, Λωρίτης 4 Γούναρης 2, Πιλάτος 2, Γραμματικόπουλος, Μουσσάς, Αλαχούζος 8 Κυπραίος 7

Ο φακός του  kalymnos-news.gr κατέγραψαν  στιγμιότυπα από τον αγώνα, δηλώσεις, την ένταση που δημιουργήθηκε αλλά και το αθλητικό κλίμα μετά την λήξη

.Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-11-2019 Νικήτρια η Ακαδημία Καλύμνου επί της Ε.Α.ΚΑΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός