«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών ο παλιός Κοινοτάρχης Αντιμάχειας Κω Ηλίας Γ.Τάλλαρος.

804

Την τελευταία του πνοή άφησε χθες Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 ο παλιός Κοινοτάρχης της Αντιμάχειας Κω  Ηλίας Τάλλαρος.

Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη τόσο στην ιδιαιτέρα του πατρίδα την Αντιμάχεια την οποία υπηρέτησε ως Κοινοτάρχης προσφέροντας τα μέγιστα, όσο και σε όλο το νησί της Κω αφού ήταν ιδιαίτερα αγαπητός.

Ένας εξαίρετος άνθρωπος και πετυχημένος επιχειρηματίας με μεγάλη προσφορά στο χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης, την οποία υπηρέτησε από το 1975-1982 με ανιδιοτέλεια με εργατικότητα με υπευθυνότητα, με προχωρημένες ιδέες από τη θέση του Κοινοτάρχη Αντιμαχείας.

Καλοσυνάτος ,ευγενικός, κοινωνικός , με ένα ξεχωριστό ήθος ,ένας υποδειγματικός οικογενειάρχης που δημιούργησε με τη σύζυγο του μία αξιοζήλευτη οικογένεια με εξαιρετικά παιδιά, άριστους επιστήμονες.

Συλλυπητήριο μήνυμα από τον Βουλευτή Δωδεκανήσου Ιωάννη Παππά.

Ο Ηλίας Γ. Τάλλαρος υπήρξε επί σειρά ετών κοινοτάρχης στο δημοτικό διαμέρισμα  Αντιμάχειας Κω. Η δράση του στο τιμόνι της κοινότητας ήταν πολύπλευρη και αξιοθαύμαστη.  Είχε σημαντική προσφορά στην τοπική αυτοδιοίκηση με ενέργειες που γίνονταν  πάντα με γνώμονα την καλύτερη διαβίωση των συγχωριανών του.
Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του,  στους οικείους του , αλλά και στην τοπική κοινωνία της Κω για τη σημαντική απώλεια του κ. Τάλλαρου.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός