Δυο σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις υλοποιεί το Επαρχείο ΠΕ Καλύμνου

892

Δυο σημαντικές εκπαιδευτικές δράσεις υλοποιεί το Επαρχείο ΠΕ Καλύμνου .
Η μία βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και αφορά την ενημέρωση των παιδιών μας για τους κινδύνους του διαδικτύου.

Πρόκειται για μια συνεργασία του Επάρχου Π.Ε. Καλύμνου κ. Μουσελλή Εμμανουήλ, των υπευθύνων του ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και των Διευθυντών των Δημοτικών Σχολείων Καλύμνου.

Για την συγκεκριμένη δράση το Επαρχείο ευχαριστεί την κ Ρίγλη Κωνσταντίνα , τον κ. Καπρουσιώτη Κωνσταντίνο, κοινωνική λειτουργό και ψυχολόγο του ΚΕΘΕΑ Καλύμνου και τον κ Θεοφιλίδη Ιωάννη, Διευθυντή του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πόλεως Καλύμνου, για την παρουσίαση των θεμάτων και για τον συντονισμό όλης της δράσης.

Η δεύτερη δράση έχει ως φορέα υλοποίησης το 1ο ΓΕΛ Καλύμνου με την συνεργασία της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου και του ΚΕΚ Γεννηματάς. Αφορά κύκλο σεμιναρίων για την επανάσταση του 1821, με την καθηγήτρια ιστορίας του ΕΚΠΑ κα Ευθυμίου Μαρία. Η δράση θα πραγματοποιηθεί από τις 22 έως της 24 Νοεμβρίου στο ισόγειο του Αναγνωστηρίου Καλύμνου και τελεί υπό την αιγίδα των Εμμανουήλ Γ. Μουσελλή Επάρχου Καλύμνου και του κ. Μαγκούλια Ποθητού τ. Προέδρου Δ.Σ. Καλύμνου.

Θερμές ευχαριστίες στην κ Χαρούλα Γιασιράνη, Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλο και Πρόεδρο του ΚΕΚ Γεννηματάς γιατί χωρίς την αμέριστη βοήθεια της δεν θα ήταν δυνατή η πραγματοποίηση της δράσης
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός