Η Καλυμνιακής καταγωγής Νίκη Μάγκου επικεφαλής της τεχνολογίας-πληροφορικής στην Hamilton Lane μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης επενδύσεων στην Αμερική.

2976

Η Καλυμνιακής καταγωγής Νίκη Μάγκου ορίστηκε επικεφαλής της τεχνολογίας-πληροφορικής  στην Hamilton Lane μία από τις κορυφαίες εταιρείες διαχείρισης κεφαλαίων επενδύσεων στην Αμερική που παρέχει καινοτόμες λύσεις ιδιωτικών αγορών σε εξελιγμένους επενδυτές σε όλο τον κόσμο.

 Η Νίκη Μάγκου είναι κόρη του αείμνηστου Καλύμνιου μεγάλου αυτοδίδακτου ζωγράφου με πλούσιο έργο Νικολάου Μάγκου και της Άννας Μάγκου.

Η Νίκη με Πτυχίο Οικονομικών από το Columbia University της Νέας Υόρκης έχει  μία εξαιρετική πορεία και ένα πλουσιότατο βιογραφικό και είναι μεταξύ των πλέον αναγνωρισμένων και καταξιωμένων επιστημόνων στην Αμερική στον κλάδο των επενδύσεων. 

Πριν από τη Hamilton Lane, η Νίκη Μάγκουμεταξύ άλλων ήταν επικεφαλής της Υπηρεσίας Πληροφοριών (CIO) στην Brandywine Global Investment Management, CIO για το Τμήμα Διανομής Ατομικών Προϊόντων στη Guardian Life και μέλος της ομάδας ηγετικής τεχνολογίας της Goldman Sachs Asset Management.

Ο  Erik Hirsch, Αντιπρόεδρος και Διευθυντής Στρατηγικών Πρωτοβουλιών μετά την επίσημη συνεργασία της Εταιρείας του τον περασμένο Σεπτέμβριο με τη Νίκη Μάγκου δήλωσε ότι  “η Hamilton Lane  υπερηφανεύεται για τη μακρά ιστορία της αγκαλιάζοντας και επενδύοντας ουσιαστικά στην τεχνολογία και τα δεδομένα – όλα με το βλέμμα προς την επίτευξη ισχυρών επενδυτικών αποδόσεων και εξαιρετικής εμπειρίας πελατών. Η προσθήκη της Νίκης, στην ήδη ισχυρή μας ομάδα εσωτερικών τεχνολόγων και εμπειρογνωμόνων δεδομένων, ενισχύει περαιτέρω την πλατφόρμα μας “.

Η Νίκη Μάγκου σχολίασε: “Η Hamilton Lane έχει γίνει μια επιχείρηση με ισχυρή φήμη για την αγκαλιά της τεχνολογίας και είναι ένα επιθυμητό σπίτι για έμπειρους τεχνολογικούς ηγέτες. Είναι πολύ ωραίο να συμμετέχετε σε μια συναρπαστική περίοδο ανάπτυξης και εξέλιξης και προσβλέπω στην υποστήριξη της επιχείρησης στη συνεχή δέσμευσή της στην παροχή καινοτόμων λύσεων τεχνολογίας-προώθησης, ώστε να μπορούν οι πελάτες να αξιολογούν, να παρακολουθούν και να επενδύουν καλύτερα στις ιδιωτικές αγορές “.

 Να προσθέσουμε σχετικά με την Hamilton Lane

Η Hamilton Lane (NASDAQ: HLNE) είναι μια κορυφαία εταιρεία διαχείρισης επενδύσεων που παρέχει καινοτόμες λύσεις ιδιωτικών αγορών σε εξελιγμένους επενδυτές σε όλο τον κόσμο. Αφιερωμένη στις ιδιωτικές αγορές που επενδύουν επί 28 χρόνια, η εταιρεία απασχολεί σήμερα περίπου 375 επαγγελματίες που λειτουργούν σε γραφεία σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη, την Ασία-Ειρηνικό, τη Λατινική Αμερική και τη Μέση Ανατολή. Με συνολικά περιουσιακά στοιχεία υπό διαχείριση και εποπτεία συνολικού ύψους 473 δισ. Δολαρίων από τις 30 Ιουνίου 2019, η Hamilton Lane προσφέρει μια πλήρη γκάμα επενδυτικών προϊόντων και υπηρεσιών που επιτρέπουν στους πελάτες να συμμετέχουν στην κατηγορία των περιουσιακών στοιχείων των ιδιωτικών αγορών σε παγκόσμια και εξατομικευμένη βάση.

 Κλείνοντας να πούμε ότι η Νίκη Μάγκου επισκέπτεται συχνά την Κάλυμνο.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός