Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε η Πρόεδρος των Πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Καλυμνίων δημοτική σύμβουλος Ρένα Μαγκάκη σήμερα Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2019.

Η Ρένα Μαγκάκη στο χώρο της πλατείας  Χριστού-Επαρχείου όπου θα είναι και το κέντρο των  φετινών Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Καλυμνίων αναφέρθηκε στο παζάρι αλλά και στις υπόλοιπες εκδηλώσεις.

Οι φετινές εκδηλώσεις των Χριστουγέννων θα έχουν ιδιαίτερο χρώμα, αφού στην Πλατεία Χριστού-Επαρχείου, κέντρο των εκδηλώσεων θα διαμορφωθεί η κατάλληλη εορταστική ατμόσφαιρα, με την μεγάλη τέντας εκδηλώσεων από διαφανές νάϋλον, που θα στηθεί από ειδικό συνεργείο παρέχει στους συμμετέχοντες και επισκέπτες προστασία από τις καιρικές συνθήκες,ενώ θα υπάρχει θέρμανση από σόμπες εξωτερικού χώρου ,χορηγία της ΝΗΣΟΓΚΑΖ.

Εκεί θα λάβει χώρα το Χριστουγεννιάτικο παζάρι και πολιτιστικές εκδηλώσεις κλειστού χώρου ,παράλληλα με τις εξωτερικές εκδηλώσεις , όπου θα τοποθετηθεί σκεπαστή εξέδρα για τους καλλιτέχνες.


Το χριστουγεννιάτικο παζάρι θα διεξαχθεί την περίοδο 13-22 Δεκεμβρίου σε 3 φάσεις:

13-15 Δεκεμβρίου.. Σχολεία, πολιτιστικοί και αθλητικοί σύλλογοι, άλλες συλλογικότητες
16-18 Δεκεμβρίου.. Μελισσοκόμοι, οικοτεχνίες γλυκών, παραδοσιακά γλυκίσματα.
19-22 Δεκεμβρίου.. Καλλιτέχνες, χειροτεχνήματα, πώληση παλιών αντικειμένων από ιδιώτες ( flohmarkt).

Το πρόγραμμα των παράλληλων με το χριστουγεννιάτικο παζάρι εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.
Η κλειστή αίθουσα είναι διαθέσιμη για εκδηλώσεις την περίοδο 26-30 Δεκεμβρίου.

 Δείτε αναλυτικά τα όσα ενδιαφέροντα είπε η Ρένα Μαγκάκη στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

30-11-2019 Η Ρένα Μαγκάκη για το Χριστουγεννιάτικο παζάρι του Δήμου Καλυμνίων