Μεταβολές στους Περιφερειακούς συμβούλους της Περιφερειακής Ενότητας Καλύμνου μετά την ακύρωση 2.431 ψηφοδελτίων της «Ελληνικής Αυγής» από το εκλογοδικείο.

766

Το Δ’ Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Πειραιά με την υπ΄ αρίθμ. 2201/2019 απόφασή του, έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλαν οι Εμμανουήλ Λόγγος του Γεωργίου και Γεώργιος Υψηλάντης του Εμπεδοκλή, κατά της εγκυρότητας 2431 ψηφοδελτίων της Παράταξης της «Ελληνικής Αυγής» σε Κω και Ροδο.

Τα ψηφοδέλτια ακυρώθηκαν λόγω διαφορετικών διαστάσεων από το κανονικό. Συγκεκριμένα τα ψηφοδέλτια της “Ελληνικής Αυγής” είχαν διαστάσεις 14 Χ 28 εκατοστά, έναντι των προβλεπομένων 14 Χ 20 εκατοστά.

 Ως αποτέλεσμα της απόφασης αυτής είναι η «Ελληνική Αυγή» να χάσει την μία έδρα στην Ρόδο την οποία κατείχε ο επικεφαλής της Παράταξης  Νικόλαος Αττιτής. Την έδρα καταλαμβάνει ο  Εμμανουήλ Λόγγος της Παράταξης «Μπροστά στο Αιγαίο» .

Μετά την μεταβολή αυτή την μοναδική έδρα της «Ελληνικής Αυγής» στα Δωδεκάνησα που είναι στην Περιφερειακή Ενότητα Καλύμνου καταλαμβάνει ο επικεφαλής της Παράταξης Νικόλαος Αττιτής με την Κωνσταντίνα Αμοργινού και Πανορμίτη Γλυνάτση να ανακηρύσσονται  αναπληρωματικοί ως δεύτερη και τρίτος, αντιστοίχως.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός