Ο δήμος Καλυμνίων θα ενισχύσει με 1.000 ευρώ τους πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών.

2787

Ο δήμος  Καλυμνίων πρόκειται να  ενισχύσει με 1.000 ευρώ  περίπου τους πρωτοετείς φοιτητές των οικονομικά αδυνάτων οικογενειών .

 Μία προεκλογική εξαγγελία που θα τεθεί σε εφαρμογή αμέσως μετά την ολοκλήρωση των προβλεπόμενων διαδικασιών.

 Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr στόχος της Δημοτικής Αρχής είναι το ποσό της οικονομικής ενίσχυσης να ανέρχεται στο ποσό των 1.000 ευρώ περίπου και η πληρωμή θα είναι εφάπαξ

Από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής  Προστασίας του Δήμου Καλυμνίων εκδόθηκε ανακοίνωση που υπογράφει η αρμόδια Αντιδήμαρχος Σεμίραμις Ψαρομπά  και αφορά σε πρόσκληση υποβολής αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους.

 Παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση.

Η υπηρεσία μας, ενεργώντας στο πλαίσιο εφαρμογής του προγράμματοςτου Δήμου Καλυμνίων για την εφάπαξ οικονομική ενίσχυση οικονομικά αδυνάτων οικογενειών πρωτοετών φοιτητών, καλεί όλους τους ενδιαφερόμενους να συμπληρώσουν τη σχετική έντυπη αίτηση και να προσκομίσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά στοιχεία.

Για τον σκοπό αυτό θα υπάρχει συνεχής συνεργασία στον ισόγειο χώρο του πρώην ΚΑΠΗ από την αρμοδίως εντεταλμένη υπάλληλο Κα. Ιωάννα Παπασπυροπούλου.

Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται καθημερινά κατά τις εργάσιμες ώρες.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκινά σήμερα Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019. .
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός