Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ”: Έργα με ονοματεπώνυμο

873

Από την δημοτική Παράταξη “ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ” του τέως Δημάρχου Γιάννη Γαλουζή εκδόθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου αναφορικά με τα έργα που σχεδιάστηκαν επί Δημαρχίας του:

ΕΡΓΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ

Αναδείχθηκε την περασμένη Δευτέρα ο οριστικός ανάδοχος της δημόσιας σύμβασης «Προμήθεια και τοποθέτηση εξοπλισμού παιδικών χαρών Δήμου Καλυμνίων». Σύντομα λοιπόν θα δημιουργηθούν πέντε παιδικές χαρές (Χώρα, Μυρτιές, θέατρο χώρας ,Άγιος Μάμμας ,Άγιος Βασίλειος). Πέντε νέες παιδικές χαρές πιστοποιημένες και απόλυτα
ασφαλείς. Πρέπει να επισημανθεί ότι μετά το δυστύχημα σε παιδότοπο στο Ελληνικό ,όλες οι παιδικές χαρές έκλεισαν προκειμένου να εναρμονιστούν με το νέο νομοθετικό πλαίσιο του Υπουργείου Εσωτερικών.

Ένα ακόμα έργο της Δημαρχίας Γαλουζή βαίνει προς ολοκλήρωση ,μετά τις ασφαλτοστρώσεις (Μονή Αγίων Πάντων ,περιφερειακός Μυρτιές Μασούρι) και τις πλακοστρώσεις στην πόλη, τη διαπλάτυνση -ασφαλτόστρωση δρόμου από την περιοχή Βοθύνοι στο Σπήλαιο Κεφάλας (συστάθηκε η επιτροπή του διαγωνισμού για την επιλογή
αναδόχου).

Δεν είναι εξάλλου τυχαίο πως το τεχνικό πρόγραμμα του 2020 που ψηφίστηκε την Δευτέρα 18.11.2019 στο δημοτικό συμβούλιο περιλαμβάνει στην πλειοψηφία του συνεχιζόμενα έργα της δημαρχίας του Γιάννη Γαλουζή.

Η δημοτική παράταξη ΝΕΑ ΚΑΛΥΜΝΟΣ ,η παράταξη των μεγάλων αναπτυξιακών επιλογών, στέκεται εποικοδομητικά στη νέα δημοτική περίοδο ,διασφαλίζοντας τη συνέχιση και ολοκλήρωση έργων πνοής που σχεδιάστηκαν επί των ημερών της.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός