Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναλαμβάνουν υπηρεσία 4 διασώστες στο ΕΚΑΒ Καλύμνου όπως διαβεβαίωσε ο Πρόεδρος του ΕΟΔΥ το δήμαρχο Δ.Διακομιχάλη

891

Σήμερα Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης, συναντήθηκε στην Αθήνα με τον πρόεδρο του Διοικητικού συμβουλίου Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (πρωην ΚΕΕΛΠΝΟ)  Παναγιώτη Αρκουμανέα .

Ο Δήμαρχος μετ’ επιτάσεως ζήτησε από τον νέο πρόεδρο του ΕΟΔΥ  να διευθετηθεί άμεσα το θέμα των τεσσάρων (4) συμβασιούχων διασωστών που κατόπιν διαγωνισμού, ο οποίος έχει ολοκληρωθεί, θα υπογράψουν 18μηνη σύμβαση , προκειμένου να στελεχωθεί το ΕΚΑΒ Καλύμνου με τους απαραίτητους διασώστες ώστε να καλύπτονται χωρίς πρόβλημα και οι τρείς βάρδιες σε 24ωρη βάση.

Ο πρόεδρος του  ΕΟΔΥ Π. Αρκουμανέας, διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο Καλυμνίων ότι εντός του προσεχούς 10ημέρου θα υπογραφούν αυτές οι συμβάσεις.

Έτσι, ένα πρόβλημα που απασχόλησε το νησί μας τους τελευταίους μήνες, με τις καθοριστικές παρεμβάσεις για μια ακόμη φορά του Δημάρχου, βρίσκει τη λύση του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ήδη οι επιλεγέντες συμβασιούχοι έχουν ενημερωθεί από τον ΕΟΔΥ να υποβάλουν άμεσα τα απαραίτητα δικαιολογητικά προκειμένου στη συνέχεια να υπογράψουν τη σχετική σύμβαση και να αναλάβουν υπηρεσία
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός