Ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης για το δημοτικό ελαιοτριβείο και για την πρόβλεψη στον προϋπολογισμό της οικονομικής στήριξης φοιτητών και της επιδότησης νέων γεννήσεων. (video)

939

Η άδεια λειτουργίας του Δημοτικού Ελαιοτριβείου Καλύμνου εγκρίθηκε από την αρμόδια Υπηρεσία της Περιφέρειας για την φετινή περίοδο,  όμως είναι ανέτοιμο να λειτουργήσει.

Αυτό ανακοίνωσε σήμερα Δευτέρα 4 Νοεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr .

 Όπως είπε ενημερώθηκε από τους τεχνικούς του ελαιοτριβείου ότι λείπουν κάποια ανταλλακτικά τα οποία ακόμα κι αν γίνει άμεσα η προμήθεια τους θα χρειαστεί χρόνος τουλάχιστον 20 ημερών για την τοποθέτηση τους, τη συντήρηση των μηχανημάτων και την έναρξη λειτουργίας του.

 Μετά από αυτή την εξέλιξη ο Δήμαρχος ανακοίνωσε ότι το Δημοτικό Ελαιοτριβείο δεν θα λειτουργήσει κατά την φετινή περίοδο ,ενώ αναφέρθηκε και στο σχεδιασμό της νέας δημοτικής Αρχής για δημιουργία νέου Δημοτικού Ελαιοτριβείου στο Βαθύ.

 Επίσης ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και σε κάποιες ευχάριστες ειδήσεις.

Όπως είπε ήδη στο  νέο προϋπολογισμό προβλέφθηκε το ανάλογο χρηματικό ποσό για την οικονομική στήριξη φοιτητών που το έχουν ανάγκη ,καθώς και για την επιδότηση νέων γεννήσεων. Όπως τόνισε ήταν δυο προεκλογικές εξαγγελίες τις οποίες η Δημοτική αρχή θα υλοποιήσει.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέτυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

4-11-2019 Ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης για την επικαιρότητα