H Κάλυμνος στην έκθεση “GREEK PANORAMA” στο Ζάππειο Μέγαρο στη διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και τη γαστρονομία

1211

H Κάλυμνος θα συμμετέχει στην έκθεση “GREEK PANORAMA” στο Ζάππειο Μέγαρο στη  διοργάνωση που παρουσιάζει τον εναλλακτικό τουρισμό και την γαστρονομία που θα πραγματοποιηθεί στις 15 και 16 Νοεμβρίου 2019.

Λίγα λόγια για την έκθεση

H GREEK PANORAMA στο εμβληματικό Ζάππειο Μέγαρο (15-16 Νοεμβρίου) θα παρουσιάσει νέες ταξιδιωτικές εμπειρίες για τον Έλληνα επισκέπτη  από τα ομορφότερα μέρη της Ελλάδας, και παράλληλα θα προσφέρει την δυνατότητα δικτύωσης επιχειρήσεων και φορέων με στόχο την ανάπτυξη και την εξωστρέφεια του κλάδου.

GREEK PANORAMA στηρίζει τις μικρές επιχειρήσεις που ασχολούνται με  τον εναλλακτικό τουρισμό  και τα μικρά παραδοσιακά καταλύματα από ολόκληρη την Ελλάδα – δίνοντας τους την ευκαιρία να παρουσιαστούν στο Αθηναϊκό κοινό και να προωθήσουν δυνατές προσφορές για τις ημέρες της έκθεσης.

Προσκεκλημένοι tour operators και ταξιδιωτικοί πράκτορες με ειδίκευση στον Εναλλακτικό και Γαστρονομικό Τουρισμό από τις αγορές της Βορείου Αμερικής, της Ευρώπης και της Ασίας, από 20-22 χώρες (Ηνωμένο Βασίλειο, Γερμανία, Αυστρία, Ελβετία, Γαλλία, Πολωνία, Κύπρο, Ρωσία, Benelux και χώρες της Σκανδιναβικής Χερσονήσου, Τουρκία, Ισραήλ, Κίνα, Ταϊλάνδη, Βιετνάμ, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπούρη, Ιαπωνία, Μαλαισία, ΗΠΑ και Καναδάς)


Οι ειδικές μορφές τουρισμού και τα νέα τουριστικά προϊόντα που αναπτύσσει η χώρα μας είναι πολυδιάστατα και αφορούν σε ένα ευρύ πλέγμα ταξιδιωτικών υπηρεσιών που θα παρουσιαστούν στην έκθεση, από τον  τουρισμό περιπέτειας, τον αναρριχητικό τουρισμό ,τον θαλάσσιο τουρισμό, τον αγροτουρισμό, τον γαστρονομικό τουρισμό, τον οινοτουρισμό, τον αθλητικό τουρισμό, τον ιαματικό τουρισμό, ιδιαίτερα καταλύματα , τον τουρισμό ευεξίας κ.α. έως τον εποχιακό τουρισμό  – όπως Χριστούγεννα,  Πάσχα, θρησκευτικές γιορτές, κ.α. 

Ο Προορισμοί και δήμοι από κάθε γωνιά της Ελλάδας θα παρουσιάσουν εναλλακτικές τουριστικές δραστηριότητες, όπως ενδεικτικά από την Κάλυμνο, τον Βόλο, την Χίο, την Ανάφη, τα Μέθανα, την Κέα, τις Σέρρες, την Αγιά Λάρισας, την Λάρισα, το Επιμελητήριο Λάρισας, αλλά και από τις  περιοχές της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, την Attika Wine & Food Experience κ.α. με πλούσιο πρόγραμμα ανοιχτών παρουσιάσεων για το κοινό στην αίθουσα διαλέξεων της έκθεσης.

 Ημέρες Κοινού:
Παρασκευή – Σάββατο 15-16 Νοεμβρίου 2019

Η παρουσία της Καλύμνου θα είναι στο Περίπτερο Α13.

Οι παρουσιάσεις που θα γίνουν
15/11 Παρασκευή 19-19:30 “H Kάλυμνος του Ύψους & του Βάθους”
16/11 Σάββατο 17-17:30 “H Καλύμνικη Γαστρονομία»