Έκθεση Βιβλίου της “Σύγχρονης Εποχής”

553

Η γνώση είναι δύναμη και θέλουμε να κατακτάμε τα κάστρα της γνώσης, να γνωρίζουμε τον κόσμο! Αυτόν τον κόσμο που με την δύναμη της γνώσης θα μπορούμε να τον εξηγήσουμε, αλλά και με τον αγώνα μας να τον αλλάξουμε! Και σίγουρα «αυτός ο κόσμος μπορεί να αλλάξει και θα αλλάξει». Το βιβλίο σίγουρα δίνει αυτή την δύναμη.
Οι μέρες αυτές των Χριστουγέννων είναι η καλύτερη ευκαιρία να δωρίσουμε στον εαυτό μας και στα αγαπημένα μας πρόσωπα ένα καλό βιβλίο.
 Τι καλύτερο δώρο για τα μικρά και μεγάλα παιδιά ένα βιβλίο που θα τους συντροφεύει στον ελεύθερο χρόνο των διακοπών και θα τους ταξιδεύει σε όμορφες και μαγικές περιπέτειες ηρώων των παραμυθιών και ιστοριών των παιδικών λογοτεχνικών βιβλίων.
 Τι καλύτερο δώρο για τον εαυτό μας ή έναν φίλο μας, από ένα καλό μυθιστόρημα που θα σε ταξιδέψει με έναν διαφορετικό τρόπο στην γνώση για την ιστορία του τόπου μας, την σύγχρονη εξέλιξη της κοινωνίας με πλούσια διδάγματα και απαντήσεις σε ερωτήματα.

Σας προσκαλούμε στην Έκθεση Βιβλίου των Εκδόσεων «Σύγχρονη Εποχή» που θα πραγματοποιηθεί στα πλαίσια του Χριστουγεννιάτικου Φεστιβάλ που διοργανώνει ο Δήμος Καλυμνίων στην Πλατεία Επαρχείου τις ημέρες Παρασκευή 20
και Σάββατο 21 Δεκέμβρη // ΩΡΕΣ 10:00π.μ-21:00μμ.

Οι επισκέπτες θα μπορούν να βρουν επιλεγμένες εκδόσεις της «Σύγχρονης Εποχής» από τον πλούτο της ελληνικής και παγκόσμιας λογοτεχνίας, πεζογραφίας και ποίησης, έργα των κλασικών Μαρξ – Ένγκελς – Λένιν, πολιτικές, κοινωνικές, ιστορικές
μελέτες, αρχειακές εκδόσεις. Ακόμα να επιλέξουν για τις μικρότερες ηλικίες ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία της «Σύγχρονης Εποχής» σε παιδική και νεανική λογοτεχνία, αλλά και χριστουγεννιάτικα βιβλία σε εξαιρετικές τιμές.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός