Δύο χρόνια μετά η οικογένεια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου ζητά να ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου του μετά το πόρισμα του πραγματογνώμονα που όρισε η ίδια.(2 video)

2000

Δύο χρόνια μετά, η οικογένεια του 21χρονου Νικόλα Χατζηπαύλου ζητά ανοίξει και πάλι η υπόθεση θανάτου του μετά το πόρισμα του πραγματογνώμονα που όρισε η ίδια.

Να θυμίσουμε  ότι νεκρός είχε εντοπιστεί ο 21χρονος φοιτητής του ΕΜΠ Νίκος Χατζηπαύλου, το απόγευμα του Σαββάτου 25 Νοεμβρίου 2017, στην Κάλυμνο, ο οποίος αγνοούνταν από την Κυριακή μεσημέρι 19 Νοεμβρίου 2019 .  Το πτώμα  του άτυχου νεαρού βρέθηκε 60 μέτρα περίπου, μακριά από το σημείο στο οποίο είχε εντοπιστεί το ποδήλατο του, την ημέρα που δηλώθηκε η εξαφάνιση του  στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου.

Η οικογένεια έχει στα χέρια της το ολοκληρωμένο πόρισμα του ειδικού πραγματογνώμονα που η ίδια όρισε και  δείχνει, σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR, χθες Σάββατο βράδυ 7 Δεκεμβρίου 2019 ότι ο νεαρός δεν έπεσε από τον βράχο. 

Το πόρισμα του πραγματογνώμονα Παναγιώτη Μαδιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγες ώρες, όπως αναφέρθηκε στο ρεπορτάζ αποκλείει την πτώση του φοιτητή στο βράχο Λαγγά στην Κάλυμνο, αφού όπως εξηγεί, αν είχε πέσει το σώμα του θα είχε διαλυθεί.

Το πόρισμα έχει παραδοθεί στην οικογένεια. Από τον Νοέμβριο του 2017 δεν έχουν σταματήσει να ερευνούν την υπόθεση, όπου ο νεαρός φοιτητής εξαφανίστηκε και χρειάστηκε να περάσουν πέντε ημέρες για εντοπιστεί η σωρός του. 

Στον Άρειο Πάγο για να ανοίξει η υπόθεση του φοιτητή

Η επόμενη κίνηση της οικογένειας είναι να προσκομίσει τα νέα στοιχεία στον Άρειο Πάγο με ένα και μόνο αίτημα, να ανασυρθεί η υπόθεση από το αρχείο, η οποία αδικαιολόγητα βρίσκεται εκεί και να αποδοθούν οι ποινικές ευθύνες -οι οποίες υπάρχουν- και οι υπαίτιοι να λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη.

Οι γονείς του Νικόλα Χατζηπαύλου υποστηρίζουν ότι το παιδί τους μεταφέρθηκε στο σημείο οπού βρέθηκε νεκρό. Εικάζουν ότι βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο και κάποιοι ήθελαν να του κλείσουν για πάντα το στόμα

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το δελτίο ειδήσεων του STAR

Δολοφονία ο θάνατος του φοιτητή

Δείτε το video του Δημήτρη Δρόσου της 1ης Δεκεμβρίου 2017 με την “αυτοψία” από το drone και την κάμερα  του kalymnos-news.gr, στο χώρο που βρέθηκε νεκρός ο 21χρονος Νίκος Χατζηπαύλου, το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 μετά από αναζήτηση 6 ημερών,στην Κάλυμνο.

ΑΥΤΟΨΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΕΥΡΕΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΧΑΤΖΗΠΑΥΛΟΥΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός