Η πρώτη επίσκεψη Αρχιεπισκόπου στο Ντάργουιν μετά από σχεδόν 40 χρόνια

1395

O Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος θα συναντηθεί με τον Έλληνα Δήμαρχο της πόλης Κώστα Βατσκαλή  θα επισκεφτεί την Πολιτειακή Βουλή τηςNorthern Territory, θα έχει επαφές με μέλη της Κυβέρνησης  και της Αντιπολίτευσης αλλά, κυρίως, θα γνωρίσει τον Ελληνισμό της περιοχής

Τριήμερη επίσκεψη στο Ντάργουιν πραγματοποιεί ο Σεβασμιώτατος Αρχιεπίσκοπος Αυστραλίας κ. Μακάριος από σήμερα Σάββατο 7 έως τη Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019.

Είναι η πρώτη ποιμαντική επίσκεψη του Σεβασμιωτάτου κ. Μακαρίου στην Πολιτεία της Βόρειας Αυστραλίας, καθώς και η πρώτη φορά, ύστερα από σχεδόν 40 χρόνια, που το ελληνορθόδοξο ποίμνιο της περιοχής θα έχει τη χαρά να υποδεχτεί τον Ποιμενάρχη του.

Τον υποδέχθηκαν ο Πρόεδρος και αντιπροσωπεία της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας Βόρειας Αυστραλίας, και μαθητές του ελληνικού σχολείου της πόλης.

Ακολούθως, επισκέφτηκε το Ελληνικό Ορθόδοξο Σχολείο και θα παραβρέθηκε στη χριστουγεννιάτικη γιορτή των μαθητών.

Κατά το πρώτο διήμερο της παραμονής του στο Ντάργουιν, ο Σεβασμιώτατος θα ιερουργήσει στον Ιερό Ναό του Αγίου Νικολάου και θα πραγματοποιήσει επαφές με τη διοίκηση της Ελληνικής Ορθόδοξης Κοινότητας.

Τη Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου, πριν από την αναχώρησή του από το Ντάργουιν, ο Αρχιεπίσκοπος κ. Μακάριος θα συναντηθεί με τον Δήμαρχο της πόλης και θα επισκεφτεί την Πολιτειακή Βουλή της Βόρειας Αυστραλίας, όπου θα έχει επαφές με μέλη της Κυβέρνησης, καθώς και της Αντιπολίτευσης.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός