Ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης καυτηριάζει τα fake news για δήθεν ακτοπλοϊκή σύνδεση που αφήνει απ’ έξω την Κάλυμνο, ενώ ανακοίνωσε την συνάντηση της παγκόσμιας Ομοσπονδίας αθλητικής αναρρίχησης το 2022 στο νησί. (video)

894

Στο  φακό του kalymnos-news.gr  μίλησε την Τρίτη πρωί 17 Δεκεμβρίου 2019, ο Δήμαρχος  Δ.Διακομιχάλης απαντώντας σε fake news  τοπικού μέσου με τίτλο  « Εκτός η Κάλυμνος από την ακτπλοϊκή σύνδεση Θεσσαλονίκης και Κρήτης με Δωδεκάνησα» αλλά και σε δήλωση πολιτικού προσώπου για το ίδιο θέμα.

Ο Δημήτρης Διακομιχάλης ήταν καυστικός λέγοντας ότι είναι επικίνδυνο για τέτοια σοβαρά θέματα να βγαίνουν ηλεκτρονικά μέσα και να λένε πράγματα ανυπόστατα που αναπαράγονται στο fb.

Ο δήμαρχος διάβασε την επίσημη ανακοίνωση του ΥΝΑΝΠ και τόνισε ότι πρόκειται για τοπικές γραμμές και πουθενά δεν αναφέρει γραμμή που να συνδέει τη  Θεσσαλονίκη  με τα Δωδεκάνησα.

Επίσης εξήγησε τους λόγους που ο δήμος δεν παραβρέθηκε  στη διημερίδα για τον καταδυτικό τουρισμό.

Τέλος ανακοίνωσε μία σημαντική είδηση για την Κάλυμνο και την αναρρίχηση, που αφορά στη Συνάντηση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Αναρρίχησης που θα γίνει στην Κάλυμνο το 2022.

Δείτε  το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η  Μπέττυ Μάιλλη και  ο Μάμας Χαραμαντάς.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός