Ένα υγιέστατο αγοράκι που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2020 έκανε ποδαρικό για τη Ψέριμο αυξάνοντας τους κατοίκους του ακριτικού νησιού. (video)

5611

Ένα υγιέστατο, πανέμορφο και χαριτωμένο αγοράκι που γεννήθηκε στις 3 Ιανουαρίου 2020, έκανε  ποδαρικό το 2020 για την Ψέριμο.

Το νεογέννητο που θα πάρει το όνομα Πανορμίτης όπως μας είπαν οι χαρούμενοι και ευτυχισμένοι για την έλευση του γονείς του Σακελλάρης Μαύρος και Κυραψηλή Σάντου Μαύρου είναι το πρώτο τους και θα είναι όπως τόνισαν κάτοικος της ακριτικής Ψερίμου.

Το ακριτικό νησί των 25 περίπου κατοίκων κατά τη χειμερινή περίοδο, που το σχολείο του δεν λειτουργεί ελλείψει μαθητών, αποκτά ακόμη έναν κάτοικο τον Πανορμίτη που θα είναι και ο μικρότερος ηλικιακά, αφού όπως λέει ο πατέρας του που ασχολείται με την κτηνοτροφία στο νησί,αλλά και η μητέρα του θα συνεχίσουν να διαμένουν στην ακριτική Ψέριμο.

 Χθες Σάββατο 3 Ιανουαρίου 2020 ο φακός του  kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τη Μαιευτική Κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου και συνομίλησε με τους γονείς του νεογέννητου Πανορμίτη.

Από το kalymnos-news.gr τις καλύτερες ευχές μας στους γονείς του,  να είναι καλορίζικο, να σας ζήσει  και να το καμαρώσετε, όπως επιθυμείτε.

Δείτε τα όσα είπαν οι γονείς και η γιαγιά του Πανορμίτη στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς

3-1-2020 Ποδαρικό στην Ψέριμο απο ένα πανέμορφο αγοράκι