Αναστασία Κάτρη: Τα μανίκια ψηλά, με πολύ όρεξη και διάθεση, κοντά σε όλα τα ζητήματα ,να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες»

1052

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο kalymnos-news.gr σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 η Αναστασία Κάτρη  δημοτική σύμβουλος και εκπρόσωπος τύπου της Παράταξης «Κάλυμνος- Ενότητα-Αναγέννηση» του Γιάννη Μαστροκούκου.

 Είναι η πρώτη συνέντευξη για το 2020 και όπως χαρακτηριστικά είπε η Αναστασία Κάτρη «Τα μανίκια ψηλά, με πολύ όρεξη και διάθεση, κοντά σε όλα τα ζητήματα ,να μην αφήσουμε τις ευκαιρίες να περνούν ανεκμετάλλευτες»

Αναφορικά με τη στάση της Παράταξης της  στο Δημοτικό συμβούλιο είπε:

Ο ρόλος μας ως αντιπολίτευση είναι λίγο άχαρος . Το πιο εύκολο που θα μπορούσε να κάνει κανείς ήταν να αρχίσουμε  να λέμε γιατί δεν κάνατε εκείνο ,γιατί δεν κάνατε το άλλο, δεν θα μπούμε σε αυτή τη λογική , σε αυτή τη διαδικασία, η απόφαση που έχουμε πάρει σύσσωμη η Παράταξη είναι να λέμε λόγια μεστά και μετρημένα στην κατεύθυνση να γίνει κάτι ολοκληρωμένο.

Το να αρχίσουμε να πετάμε «πέτρες» και να έχουμε την απαίτηση να τις κυνηγάνε δεξιά και αριστερά χωρίς όφελος και χωρίς κέρδος για τον τόπο, δεν είναι κάτι που μας αφορά.

Απαντώντας στο ερώτημα για τις συμμαχίες και την πορεία της Δημοτικής Αρχής  είπε:

 «Ο τίτλος είναι πολύ εύηχος Συμμαχίες. Είναι πολύ ωραίο. Στην πράξη όμως υπάρχουν δυσκολίες. Στο κομμάτι που μας αφορά η δική μας κατεύθυνση είναι όπου μπορούμε  θα συνδράμουμε χωρίς να έχουμε απαραίτητα τον τίτλο του συμμάχου, θα το κάνουμε  όπου μπορούμε να προσφέρουμε κάτι καλό θα γίνεται.»

Και συμπλήρωσε : «Είναι μία συμμαχία με διαφορετικά πρόσωπα. Ακόμα και σε μια ομάδα υπό τη σκέπη του ενός πάντα υπάρχουν διαφωνίες. Νομίζω ότι είναι νωρίς. Το αν η συμμαχία αυτή φέρει αποτέλεσμα καλό είναι νωρίς να το κρίνουμε από τώρα.»

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

23-1-2020 Η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Κάτρη για την παράταξη ΜαστροκούκουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός