Ξεπέρασαν τις 300 οι πινακίδες επιβατικών οχημάτων (ΙΧΕ) και τις 120 δικύκλων που επιστράφηκαν στην Κάλυμνο για οχήματα που ακινητοποίησαν οι ιδιοκτήτες τους.

1360

Αυξημένη ήταν η προσέλευση στο Γραφείο Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (ΓΕΦ) στην Χώρα Καλύμνου, για την επιστροφή πινακίδων οχημάτων και δικύκλων.

Η τελευταία ημερομηνία επιστροφής για το 2019 ήταν χθες 15 Ιανουαρίου 2020.

Ο τελικός συνολικός αριθμός  των πινακίδων οχημάτων και δικύκλων που κατατέθηκαν  το 2019 είναι περίπου ο ίδιος με τα προηγούμενα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ό αριθμός των πινακίδων που  κατατέθηκαν στο ΓΕΦ Καλύμνου ξεπερνά τις 300 για επιβατικά οχήματα (ΙΧΕ) και τις 120 για  δίκυκλα.

Να σημειώσουμε ότι στον αριθμό των πινακίδων που έχουν κατατεθεί δεν περιλαμβάνονται, οι πινακίδες από ενοικιαζόμενα οχήματα που έχουν ακινητοποιηθεί κατά την χειμερινή περίοδο. Επίσης δεν περιλαμβάνονται  φορτηγά και μεγάλων οχήματα που οι πινακίδες τους επιστρέφονται στο Γραφείο Συγκοινωνιών.

Η οικονομική κρίση έχει εξαναγκάσει αρκετούς κατόχους οχημάτων αλλά και  δικύκλων, στα πλαίσια περιορισμού των εξόδων τους, να προχωρήσουν στην απόσυρση.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός