Οι Τούρκοι «έστησαν» τζαμί στο Φαρμακονήσι μέσω Google map!!

1355

Οι Τούρκοι «έστησαν» τζαμί στο Φαρμακονήσι μέσω Google map!!

Την είδηση έφερε στη δημοσιότητα  ο δημοσιογράφος Ζήσης Μούσιος στο Open TV ενώ για τι θέμα μίλησε και ο Δήμαρχος Λέρου Μιχάλης Κόλιας στα διοικητικά όρια του Δήμου Λέρου όπου ανήκει το Φαρμακονήσι.

Συγκεκριμένα στο Google map, εδώ και 22 ημέρες το νησί έχει άλλο ένα αξιοθέατο. Το Αντα Τζαμί. Μάλιστα, στον χάρτη εμφανίζεται και η φωτογραφία του κτιρίου για όποιον θέλει να μάθει περισσότερα.

Να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εφαρμογή της google δίνει το δικαίωμα σε όποιον επιθυμεί να προσθέσει πληροφορίες, στοιχεία και φωτογραφίες για κάποια περιοχή και όπως αποδεικνύεται δεν υπάρχει κάποιος έλεγχος για την αξιοπιστία των καταχωρήσεων. Ο δήμος Λέρου, πάντως, κατήγγειλε το περιστατικό τόσο στην εταιρεία όσο και στις αρμόδιες Αρχές.

Ο δήμαρχος Λέρου, Μιχάλης Κόλιας, μιλώντας στο OPEN TV, αναφέρει: «Αυτό είναι αναρτημένο 22 μέρες. Τα στοιχεία της ανάρτησης έγιναν από κάποιον Αλκίμ. Έγινε άμεσα αίτημα διαγραφής», σχολιάζει χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Και προσθέτει: «Ποτέ δεν υπήρχε τζαμί λόγω του ότι δεν υπάρχει άλλος τρόπος να δημιουργήσουν προβλήματα, κατέφυγαν σε αυτή τη λύση»

Δείτε το σχετικό video από το ρεπορτάζ του OPEN TV

Ο Τούρκοι «φύτεψαν» τζαμί στο Φαρμακονήσι