Πρόεδρος Παράκτιας Αλιείας Καλύμνου στην κοπή της πίτας: Να υπάρξει ψυχραιμία τόσο στους συναδέλφους όσο και στα ΜΜΕ της Αθήνας και να μην μεταφέρουν κλίμα πολέμου!!(video)

1188

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 11.00 το πρωί η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας και η Γενική Συνέλευση του Αλιευτικού Συλλόγου Παράκτιας Αλιείας-Ξιφία Καλύμνου «Παναγία Υπαπαντή» στην αίθουσα του Επιμελητηρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής, ο Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης, ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Μικές Ρήγας, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Μιχάλης Μπούκης,ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς, ο υπεύθυνος του Γραφείου αλιείας του Επαρχείου Ιερεμίας Ταυλάριος.

Ο Πρόεδρος του συλλόγου Μανώλης Κουλλιάς μιλώντας στο φακό του kalymnos-news.gr για την περίοδο της αλιείας της τσιπούρας και τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είπε:

Πέρασε και αυτή η χρονιά με τις δυσκολίες. Καλό είναι να ρίξουμε όλοι τους τόνους να κοιτάζουμε να υπάρχει ψυχραιμία τόσο στους συναδέλφους όσο και στα ΜΜΕ της Αθήνας και να μην μεταφέρουμε ένα κλίμα πολέμου στον υπόλοιπο κόσμο και να φοβάται ο κόσμος. Δεν ισχύει αυτό. Και να το καταλάβει ο κόσμος ότι εμείς ζούμε κανονικά και δουλεύουμε κανονικά χωρίς κανένα πρόβλημα. Οι δυσκολίες υπήρχαν και υπάρχουν ωστόσο δεν θα το βάλουμε κάτω θα κάνουμε ότι μπορούμε. Ψυχραιμία και ηρεμία ο καλύτερος σύμβουλος.

 Για το ίδιο θέμα στους σύντομους χαιρετισμούς τους αναφέρθηκαν ο Δήμαρχος Δ.Διακομιχάλης και ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής.

 Ο Δ.Διακομιχάλης αναφέρθηκε  στην πιέσεις που ασκεί για αυξημένα μέτρα αστυνόμευσης στην περιοχή και στη διάθεση ενός επιπλέον περιπολικού σκάφους στο Λιμεναρχείο Καλύμνου, επισημαίνοντας όμως στα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας ότι υπήρξαν υπερβολές.

Ο Μ.Μουσελλής είπε ότι θα πρέπει να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και επισήμανε ότι η εξωτερική πολιτική χαράσσεται από την Κυβέρνηση.

Μετά την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ακολούθησε η Γενική Συνέλευση του Συλλόγου.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Εταιρεία ΑΡΓΩ ΑΕ προσέφερε δωρεάν στο Σύλλογο 2 τόνους πετρέλαιο και όπως είπε ο πρόεδρος που ευχαρίστησε την Εταιρεία αυτά θα δοθούν σε 10 μέλη του Συλλόγου.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

23-1-2020 Εικόνες από την κοπή πίτας του συλλόγου παράκτιας αλιείαςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός