Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα ποιο θα είναι το δεύτερο πλοίο της Blue star προς τα Δωδεκάνησα αλλά και τα δρομολόγια που θα εκτελεί από 1 Απριλίου 2020.

1240

.Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι σήμερα ποιο θα είναι το δεύτερο πλοίο της Blue star προς τα Δωδεκάνησα, αλλά και τα δρομολόγια που θα εκτελεί από 1 Απριλίου 2020.

Μέχρι αυτή της στιγμή που γράφεται το ρεπορτάζ μετά την 1η Απριλίου 2020 είναι γνωστά μόνο τα δρομολόγια που θα εκτελεί  Blue star 2

Το δεύτερο πλοίο που θα εκτελεί δρομολόγια στα Δωδεκάνησα μετά την 1η Απριλίου 2020,δεν  είναι ακόμη γνωστό και μέχρι τις 31 Μαρτίου 2020 τα εκτελεί το πλοίο Blue star ΧΙΟΣ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr τα δρομολόγια πρόκειται να εκτελεί το Blue star PATMOS μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της εγκατάστασης  Scrubbers, για μειωμένους ρύπους στο περιβάλλον.

Σε επικοινωνία μας με την  Blue star μας ενημέρωσαν ότι τις αμέσως επόμενες ημέρες μετά την έγκριση και από το ΥΝΑΝΠ θα ανακοινωθεί το πλοίο, οι ημέρες και οι ώρες των δρομολογίων που θα εκτελούνται.

 Ο αριθμός  των δρομολογίων αυτού του πλοίου θα παραμείνει ως έχει δηλαδή στα τρία.

Συνολικά για την Κάλυμνο οι προσεγγίσεις από Πειραιά θα είναι πέντε εβδομαδιαίως . Δύο δρομολόγια θα εκτελούνται από το  Blue star 2 με αναχώρηση από Πειραιά κάθε Τετάρτη και Παρασκευή.

Επίσης τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως είτε από το Blue star PATMOS είτε από το Blue star ΧΙΟΣ με ημέρες αναχώρησης από Πειραιά κάθε Τρίτη-Πέμπτη-Κυριακή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του kalymnos-news.gr για τους θερινούς μήνες αιχμής σχεδιάζεται να υπάρχει και έκτο δρομολόγιο εξπρές Πειραιάς– Κάλυμνος με επιστροφή Λέρος –Πειραιάς.

Επίσης την Κάλυμνο θα προσεγγίζει και το Ro/Ro BLUE CARRIER 1.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός