Η Κοπή της Πίτας από ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 και οι βραβεύσεις αθλητών-τριων παρουσία του ΓΓ ΣΕΓΑΣ Βασίλη Σεβαστή (video)

740

Χθές Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020 στις 6.00 το απόγευμα στο Ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου πραγματοποιήθηκε η Κοπής της Πίτας του συλλόγου ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 καθώς και οι βραβεύσεις των αθλητών και αθλητριών που διακρίθηκαν το 2019.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσίας τους ο Γ.Γ του ΣΕΓΑΣ Βασίλης Σεβαστής, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δωδεκανήσου Βασίλης Ζήκας και ο εκπρόσωπος της Δωδεκανήσου στο ΔΣ ΣΕΓΑΣ ΜιχάληςΠαυλούς

Από τις τοπικές Αρχές παρόντες ο έπαρχος Μανώλης Μουσελλής, ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης, ο Πρόεδρος του ΔΛΤ Μιχάλης Μπούκης, ο δημοτικός σύμβουλος Ποθητός Μαγκούλιας ,ο Περιφερειακός σύμβουλος Κώστας Σταυλάς.

Η Αίθουσα ήταν κατάμεστη από προπονητές, αθλητές της ομάδας καθώς  και από αρκετό κόσμο.

Την εκδήλωση συντόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γιώργος Ρούσσος και μετά τους χαιρετισμούς ακολούθησαν οι απονομές των τιμητικών διακρίσεων.

Η εκδήλωση έκλεισε με την κοπή της Πίτας που  ευλόγησε ο π. Μιχαήλ Μακαρούνας.

Δείτε αποσπάσματα από την εκδήλωση στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο  Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

16-2-2020 Η Κοπή της Πίτας από ΑΣ ΕΝΩΣΗ ΚΑΖΩΝΗΣ-ΚΑΛΥΜΝΟΣ 2000 και οι βραβεύσειςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός