Η Χωματερή Καλύμνου καπνίζει για μία ακόμη φορά. (video)

528

Δεν είναι η πρώτη φορά, που η Χωματερή της Καλύμνου καπνίζει όποτε της καπνίσει!!!

Δυστυχώς είναι ένα απαράδεκτο θέαμα που αν και το τελευταίο  διάστημα έχει μειωθεί η συχνότητα του δεν παύει να υπάρχει.

 Η μεσοβέζικη λύση να γίνεται ταφή δεν λύνει το πρόβλημα αφού όλως περιέργως δεν υπάρχει ο απαιτούμενος έλεγχος, με αποτέλεσμα κάποιοι ασυνείδητοι να μεταφέρουν εύφλεκτα υλικά και σε συνδυασμό με τους πνέοντες άνεμους να ευνοείται η δημιουργία μίας αποπνικτικής ατμόσφαιρας όπως η σημερινή

Έχουμε γίνει κουραστικοί να το επαναλαμβάνουμε ότι η Δημοτική Αρχή θα πρέπει  να κινηθεί με γρήγορους ρυθμούς για την οριστική επίλυση ενός μεγάλου προβλήματος που δυστυχώς για διάφορους λόγους χρονίζει, αυτό της διαχείρισης των απορριμμάτων στην Κάλυμνο.

 Ίσως η προγραμματιζόμενη εφαρμογή της ανακύκλωσης από το Μάρτιο να περιορίσει τον όγκο των απορριμμάτων και των εύφλεκτων υλικών . Αλλά αυτό μόνο δεν αρκεί.

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr από την εικόνα που παρουσίαζε σήμερα Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι η χωματερή Καλύμνου

10-2-2020 Η Χωματερή Καλύμνου καπνίζει για μία ακόμη φοράΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός