Ο ειδικός σύμβουλος σε θέματα Πολιτισμού Δ.Ταυλάριος για τις αλλαγές στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου Καλύμνου.(video)

496

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 ο  ειδικός σύμβουλος του Δημάρχου Καλυμνίων  σε θέματα Πολιτισμού Δρόσος Ταυλάριος για τις παρεμβάσεις αναμόρφωσης του χώρου που έχουν γίνει στο ισόγειο του Πνευματικού Κέντρου,που έχει εμπλουτισθεί με τα κατάλληλα βοηθήματα και εκθέματα και μετατράπηκε σε πραγματικό Πολυχώρο Πολιτισμού.

Το “Κέντρο Πολιτισμού και Ιστορίας” όπως εφεξής θα ονομάζεται θα φιλοξενεί ποικίλες πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου και των συλλόγων και σωματείων της Καλύμνου και θα είναι ανοικτό για τους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού μας.

Σύλλογοι, σωματεία, σχολεία, καλλιτέχνες, πολιτικοί φορείς που ενδιαφέρονται να χρησιμοποιήσουν τον χώρο για εκδηλώσεις τους, να απευθύνονται με αίτηση στη Γραμματεία του Δήμου, αναφερόμενη στη Πρόεδρο της Επιτροπής Πολιτισμού Ειρήνη Μαγκάκη και τον Ειδικό Σύμβουλο Υπεύθυνο Πολιτισμού Δρόσο Ταυλάριο.

Επίσης τα προγράμματα των πολιτιστικών εκδηλώσεων του νησιού, αναρτώνται στους ειδικά διαμορφωμένους πίνακες ανακοινώσεων που τοποθετήθηκαν εξωτερικά του κτιρίου.

Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

24-2-2020 Ο ειδικός συνεργάτης σε θέματα Πολιτισμού Δ.ΤαυλάριοςΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός