Ο Πρόεδρος της ΑΝΕΚ Γιάννης Διαμαντής για την προσφυγή που κέρδισε η εταιρεία για τη γραμμή Κάλυμνος -Λέρος -Λειψοί-Πάτμος-Αρκιοί-Αγαθονήσι- Πυθαγόρειο Σάμου .(video)

955

Ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε σήμερα Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2020 το μεσημέρι τα Γραφεία της ΑΝΕΚ και είχε μία σύντομη αλλά ενδιαφέρουσα συνένετευξη με τον Πρόεδρο της Εταρείας Γιάννη Διαμαντή .

Η συνέντευξη εστιάστηκε στην προδικαστική προσφυγή που κατέθεσε η εταιρεία κατά της αποφάσεως του Υπουργείου αναφορικά με τη γραμμή Κάλυμνος – Λέρος – Λειψοί – Πάτμος- Αρκιοί – Αγαθονήσι – Πυθαγόρειο Σάμου με επιστροφή).

Η Αρχή Προδικαστικών Προσφυγών (3ο Κλιμάκιο) με την  με αρ. 163,164/2020 Απόφαση τηςπου εκδόθηκε χθες Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020 έκανε δεκτή την προδικαστική προσφυγή της ΑΝΕ Καλύμνου 

Με την ίδια απόφαση διατάχθηκε η επιστροφή στην ΑΝΕΚ του παραβόλου των 7.750  ευρώ.

Μετά από αυτή την θετική εξέλιξη αναμένεται το ΥΝΑΝΠ να κατακυρώσει τη γραμμή ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΛΕΡΟΣ-ΛΕΙΨΟΙ-ΠΑΤΜΟΣ-ΑΡΚΙΟΙ-ΑΓΑΘΟΝΗΣΙ-ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ ΣΑΜΟΥ και επιστροφή στην ΑΝΕΚ αφού είναι η μοναδική Εταιρεία που συμμετείχε στο διαγωνισμό σε αυτή τη Γραμμή.

Για τη δεύτερη προσφυγή που αφορά  τη γραμμή ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΨΕΡΙΜΟΣ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ και επιστροφή. (θερινούς μήνες) είπε ότι δεν έχει εκδοθεί ακόμη απόφαση και αναμένεται.

  Επίσης έκανε αναφορά σε δημοσίευμα τοπικής  ηλεκτρονικής  σελίδας που ανέφερε ότι η ΑΝΕΚ κέρδισε τη γραμμή ΚΑΛΥΜΝΟΣ-ΨΕΡΙΜΟΣ-ΜΑΣΤΙΧΑΡΙ ΚΩ λέγοντας ότι πρόκειται για fake news και η απόφαση δεν έχει εκδοθεί ακόμη.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε  ο Γιάννης Διαμαντής στο  ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας  Χαραμαντάς

12-2-2020 Συνέντευξη από τον πρόεδρο της ΑΝΕΚ Γιάννη ΔιαμαντήΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός