Σκληρή κριτική από Ι.Μαστροκούκο για ακτοπλοϊκή σύνδεση και λιμάνι στη Δημοτική Αρχή αλλά και στον Πρόεδρο ΔΛΤ Μ.Μπούκη.(video)

1056

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Ιωάννης Μαστροκούκος.

Ο Ιωάννης Μαστροκούκος μίλησε για την ακτοπλοϊκή σύνδεση της Καλύμνου την οποία χαρακτήρισε ελλιπή και άφησε αιχμές στη δημοτική αρχή για μειωμένο ενδιαφέρον και απουσία από σημαντικές δράσεις.

Στη συνέχεια εστίασε στο θέμα του Λιμανιού εμμένοντας στις απόψεις του ίδιου και της Παράταξης του που αναπτύχθηκαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την περασμένη Τρίτη και ασκώντας σκληρή κριτική τόσο στη Δημοτική Αρχή όσο και στον Πρόεδρο του ΔΛΤ Καλύμνου Μιχάλη Μπούκη .

 Μάλιστα χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις κατά του Προέδρου του ΔΛΤ Μιχάλη Μπούκη λέγοντας χαρακτηριστικά « Ο κ. Μπούκης αυτή τη στιγμή εγκληματεί κατά την άποψη μου. Και εγκληματεί συνειδητά διότι γνωρίζει τα πάντα» 

Δείτε τα όσα είπε ο Ιωάννης Μαστροκούκος στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαϊλλη και ο  Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

17-2-2020 Σκληρή κριτική από Ι.Μαστροκούκο για ακτοπλοϊκή σύνδεση και λιμάνιΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός