Ο Σάκης Τηλιακός για την ΑΕΝ Καλύμνου αλλά και για το θέμα της Χερσαίας ζώνης.(video)

957

 Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου ο Αναπληρωτής σπουδών της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού Καλύμνου Σάκης Τηλιακός.

Ο Σάκης Τηλιακός αναφέρθηκε στα της λειτουργίας της Σχολής που φέτος φοιτούν δύο τάξεις και συνολικά 145 σπουδαστές. Από την επόμενη εκπαιδευτική χρονιά αναμένεται να ανέλθουν στους 220΄.

 Όπως είπε η εκπαίδευση και όλα τα μαθήματα διεξήχθησαν κανονικά χωρίς ελλείψεις και την προηγούμενη εβδομάδα ολοκληρώθηκε η εξεταστική περίοδος του χειμερινού εξαμήνου.

Επίσης αναφέρθηκε στον εξοπλισμό και όπως είπε μέσα στο Μάιο θα έλθουν οι εξομοιωτές και θα ξεκινήσει η εγκατάσταση τους

Επίσης ο Σάκης Τηλιακός ως διατελέσας Πρόεδρος του ΔΛΤ Καλύμνου  απάντησε σε σχετική ερώτηση για την Χερσαία ζώνη και την απόφαση της Δημοτικής Αρχής να προχωρήσει στη επαναχάραξη των ορίων αιγιαλού και παραλίας στην κεντρική πλατεία και στην παραλιακή.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε ο Σάκης Τηλιακός στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

26-2-2020 Ο Σ.Τηλιακός για την ΑΕΝ Καλύμνου αλλά και για το θέμα της Χερσαίας ζώνης