Βρέθηκε ο χώρος και από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ξεκινά η μεταφορά των εγκαταλελειμμένων οχημάτων στην Κάλυμνο (video)

4045

Βρέθηκε ο κατάλληλος χώρος που θα φιλοξενήσει εγκαταλελειμμένα οχήματα που βρίσκονται διάσπαρτα στο νησί και από την Πέμπτη 12 Μαρτίου 2020 ξεκινά η μεταφορά τους.

Ο χώρος που βρίσκεται στην περιοχή των Ποταμών είναι αρκετά ευρύχωρος, διαθέτει  φυσική περίφραξη και παραχωρήθηκε δωρεάν στο Δήμο από το ιδιοκτήτη του Μηνά Βαρδαούλη, Καλύμνιο του εξωτερικού.

 Όπως είπε ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης θα γίνει κάποια μικρή διαμόρφωση του χώρου με την απομάκρυνση μπαζών .

 Επίσης κάνει έκκληση σε ιδιοκτήτες εγκαταλελειμμένων οχημάτων μέχρι την Τετάρτη να τα απομακρύνουν από δημοτικούς χώρους, καθόσον από τη στιγμή που γίνει η μεταφορά τους και θελήσουν να τα ξαναπάρουν θα πρέπει να καταβάλλουν τα έξοδα μεταφοράς ενώ θα τους επιβληθεί και το προβλεπόμενο πρόστιμο σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Ο Αντιδήμαρχος Παντελής Ζωίδης αναφέρθηκε επίσης  στο θέμα της ανεξέλεγκτης αφισορύπανσης και ανακοίνωσε την τοποθέτηση ειδικών μεγάλων πλαισίων σε κεντρικά σημεία προκειμένου να γίνεται ελεγχόμενη αφισοκόλληση.

 Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

9-3-2020 Ο Δήμος Καλύμνου βρήκε χώρο για τα εγκαταλελλειμένα αυτοκίνηταΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός