Εντυπωσιακά πλάνα από «αέρος» της παρέλασης της 7ης Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο (video)

3121

Εντυπωσιακά πλάνα και στιγμιότυπα από «αέρος» της μεγαλειώδους και συγκινητικής παρέλασης που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 7 Μαρτίου 2020 στην Κάλυμνο,  στα πλαίσια του εορτασμού για την 72η επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με τη μητέρα Ελλάδα.

Μία παρέλαση που είχε απ’ όλα.

Άγημα Ευζώνων της Προεδρικής Φρουράς, διέλευση ζεύγους μαχητικών σκαφών της ΠΑ, Στρατιωτικά τμήματα με κληρωτούς και Εθνοφύλακες, Τμήματα της Ακαδημίας  Εμπορικού ναυτικού Καλύμνου, μαθητιώσα νεολαία Α’- Β΄Βαθμιας Εκπαίδευση, τα αθλητικά σωματεία του νησιού, οι πρόσκοποι ,το Λύκειο Ελληνίδων, Ερυθροσταυρίτες, Τμήμα Σωματείου από Μακεδονία.

Επίσης η Δημοτική Φιλαρμονική με τον Αρχιμουσικό Νικόλαο Μαμάκα και τα δεκάδες μέλη της, παλιά και νέα που με τα εμβατήρια που παιάνισαν καθόλη τη διάρκεια της παρέλασης δημιούργησαν ενθουσιασμό και μία ξεχωριστή και εορταστική ατμόσφαιρα.

Και φυσικά το άγημα Ευζώνων, τα στρατιωτικά τμήματα και οι Εθνοφύλακες στο πέρασμα τους σκόρπισαν ρίγη συγκίνησης

Δείτε στιγμιότυπα από αέρος όπως τα κατέγραψε ο Δημήτρης Δρόσος με drone για το kalymnos-news.gr σε ένα video 7 λεπτών.

Πλάνα του Αγίου Σάββα ,του λιμανιού, της παραλιακής, του χώρου της παρέλασης, των τμημάτων που παρέλασαν και φυσικά το πέρασμα του αγήματος Ευζώνων αλλά και της διέλευσης των 2 μαχητικών αεροσκαφών της Πολεμικής Αεροπορίας Καλύμνου πάνω από το χώρο της παρέλασης

7-3-2020 Ο εορτασμός της ενσωμάτωσης της Δωδ/σου στην Κάλυμνο από «αέρος»Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός