Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Dr. Button, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής στους πολίτες των νησιών της.

543

Για την καλύτερη αντιμετώπιση της κρίσης του Κορονοϊού, η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, σε συνεργασία με τη Dr. Button, παρέχει δωρεάν υπηρεσίες τηλεϊατρικής στους πολίτες των νησιών του Νοτίου Αιγαίου καλύπτοντας 4 ιατρικές ειδικότητες:

ΠαιδίατρουςΠαθολόγουςΓενικούς Ιατρούς και Πνευμονολόγους

Δείτε τη σχετική ανάρτηση και video του Περιφερειάρχη Γιώργου Χατζημάρκου

Η Περιφέρεια μας δίνει τη δυνατότητα στους νησιώτες μας, να δουν και να μιλήσουν σε γιατρό μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.
Με απλές κινήσεις, έρχεται στην οθόνη του κινητού μας, του υπολογιστή μας ή του τάμπλετ μας, ο γιατρός της ειδικότητας που χρειαζόμαστε.
Μέσα απο την εφαρμογή www.drbutton.gr/notio-aigaio που η Περιφέρεια μας προσφέρει δωρεάν για τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου.

#ΜένουμεΣπίτι με τον γιατρό μας οι πολίτες, #ΜένουμεστιςΕπάλξεις και
βρίσκουμε λύσεις εμείς.
Υπεύθυνα, επίμονα και δημιουργικά, θα βγούμε και από αυτή τη δοκιμασία. Δίνοντας όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, σε όποιο φορτίο καλείται ο καθένας από εμάς να σηκώσει.

Ευχαριστούμε τους γιατρούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αλλά και όλης της Ελλάδας, που παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας υπηρετώντας εθελοντικά τον κοινό σκοπό.

Η υπηρεσία Τηλεϊατρικής είναι έτοιμη και εύκολη στη χρήση

Η Περιφέρεια μας δίνει τη δυνατότητα στους νησιώτες μας, να δουν και να μιλήσουν σε γιατρό μέσα από την ασφάλεια του σπιτιού τους.Με απλές κινήσεις, έρχεται στην οθόνη του κινητού μας, του υπολογιστή μας ή του τάμπλετ μας, ο γιατρός της ειδικότητας που χρειαζόμαστε.Μέσα απο την εφαρμογή www.drbutton.gr/notio-aigaio που η Περιφέρεια μας προσφέρει δωρεάν για τους κατοίκους του Νοτίου Αιγαίου.#ΜένουμεΣπίτι με τον γιατρό μας οι πολίτες, #ΜένουμεστιςΕπάλξεις καιβρίσκουμε λύσεις εμείς.Υπεύθυνα, επίμονα και δημιουργικά, θα βγούμε και από αυτή τη δοκιμασία. Δίνοντας όλοι τον καλύτερο εαυτό μας, σε όποιο φορτίο καλείται ο καθένας από εμάς να σηκώσει.Ευχαριστούμε τους γιατρούς των Κυκλάδων και της Δωδεκανήσου, αλλά και όλης της Ελλάδας, που παρά το βεβαρημένο τους πρόγραμμα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα μας υπηρετώντας εθελοντικά τον κοινό σκοπό.

Gepostet von Γιώργος Χατζημάρκος am Samstag, 28. März 2020Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός