Καμία σχέση με κορωνοϊό το 11χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλύμνου με πνευμονία. Αρνητικό το δείγμα που λήφθηκε.

2908

Καμία σχέση με κορωνοϊό το 11χρονο κοριτσάκι που νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

 Αρνητικό είναι το δείγμα που λήφθηκε και στάλθηκε προς έλεγχο σύμφωνα με τα αποτελέσματα που γνωστοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη 18 Μαρτίου 2020.’

Το 11χρονο κοριτσάκι νοσηλεύεται με πνευμονία στο Νοσοκομείο Καλύμνου.

Σε επικοινωνία του kalymnos-news.gr με τον πατέρα της 11χρονης μας ενημέρωσε  για το περιστατικό.

Όπως μας είπε την περασμένη Παρασκευή 13 Μαρτίου 2020 το παιδί ασθένησε και εξετάστηκε από ιδιώτη ιατρό ενώ υποβλήθηκε και σε ακτινογραφία. Θεωρήθηκε ότι έπρεπε να επισκεφτεί  το Νοσοκομείο όπου έγινε εισαγωγή με διάγνωση πνευμονίας.

Για προληπτικούς  λόγους ελήφθη δείγμα που στάλθηκε προς έλεγχο σε ειδικό εργαστήριο.

Τα αποτελέσματα γνωστοποιήθηκαν σήμερα Τετάρτη και είναι αρνητικά .

Ο πατέρας της 11χρονης θα ήθελε μέσω  του kalymnos-news.gr να εκφράσει τις ευχαριστίες σε όσους βοήθησαν και ιδιαίτερα στον Ιατρό Πνευμονολόγο Αθανάσιο Λάμπου και στον Ιατρό Αναισθησιολόγο Δημήτρη Σαουλίδη .

Παράλληλα εξέφρασε την ενόχληση του ιδίου και της συζύγου του για την ανεύθυνη  φημολογία και παραπληροφόρηση  που υπήρξε ατο νησί τις προηγούμενες ημέρες ότι το παιδί έπασχε από κορωνοιό, με αποτέλεσμα να δεχθούν μία άνευ προηγουμένου ψυχολογική πίεση από  δεκάδες  τηλεφωνήματα που δέχθηκαν.

Επιτέλους όπως μας είπε ο πατέρας του παιδιού, ας σταματήσει αυτή η ανεύθυνη φημολογία και παραπληροφόρηση για τόσο σοβαρά θέματα
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός