Μιχάλης Τεζάρης: Καμία σχέση δεν έχω με το δημοσίευμα που αναρτήθηκε στο kalymnosnow.gr με τίτλο “Τουρίστες στην Κάλυμνο διαμένουν σε καταλύματα παρά την απαγόρευση”

2943

Άμεση ήταν η αντίδραση του γνωστού, εμπειρότατου , έγκριτου δημοσιογράφου και ρεπόρτερ Μιχάλη Τεζάρη σε ερώτημα που του απευθύναμε μέσα από δημοσίευμα μας για ανάρτηση του site kalymnosnow.gr την οποία χαρακτηρίζουμε ως fake news και παραπλανητική.Το σχετικό δημοσίευμα μπορείτε να δείτε πατώντας εδώ

 Ο Μιχάλης Τεζάρης με την υπευθυνότητα,σοβαρότητα, ευθύτητα και ειλικρίνεια  που το διακρίνει,επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί μας και μας ενημέρωσε ότι ούτε αρχισυντάκτης , ούτε κάποια διευθυντική κατέχει στο site kalymnosnow.gr . Κάποιες φορές δημοσιεύονται κάποια άρθρα του ή ειδήσεις που πάντα φέρουν την υπογραφή του.

Και φυσικά όπως μας είπε καμία σχέση δεν έχει με το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Κατόπιν αυτού οφείλουμε να ζητήσουμε  συγνώμη από το Μιχάλη Τεζάρη για την άνευ λόγου εμπλοκή του ονόματος σε αυτό το παραπλανητικό δημοσίευμα του kalymnosnow.gr και να του ευχηθούμε καλή δύναμη στο έργο που επιτελεί.

Αναφορικά με τον υπεύθυνο του site kalymnosnow.gr όπως προκύπτει στη στήλη “επικοινωνία” είναι ο δημοτικός σύμβουλος  Γεώργιος Μαύρος
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός