Οι ευχές του Λιμενάρχη Καλύμνου για την επέτειο της 25ης Μαρτίου και το μήνυμα ότι το Λιμεναρχείο 24ωρες το 24ωρο είναι στο πλευρό των πολιτών της Καλύμνου.

631

Ο  Λιμενάρχης Καλύμνου αντιπλοίαρχος ΛΣ Ιωάννης Καρατζιούνης με αφορμή την επέτειο της 25ης Μαρτίου εύχεται σε όλους τους κατοίκους του νησιού ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ

Η φετινή επέτειος όπως αναφέρει μας βρίσκει αντιμέτωπους, με την πανδημία του κορονοϊού, παράλληλα με τις μεταναστευτικές ροές και τις προκλήσεις της Τουρκίας σε βάρος της χώρας μας.

Και στα δύο αυτά προβλήματα ο ίδιος και τα στελέχη του Λιμεναρχείου Καλύμνου είναι παρόντες και δίνουν την καθημερινή μάχη τους .

Άγρυπνοι φρουροί φυλάσσουν τα θαλάσσια σύνορα της περιοχής μας κρατώντας πάντα ψηλά τις σημαίες μας .

Επίσης συμμετέχουν ενεργά στην τήρηση και εφαρμογή των μέτρων κατά του κορωνοϊού.Τόσο στον έλεγχο των επιβατών που έρχονται στο νησί όσο και στην τήρηση των μέτρων απαγόρευσης κυκλοφορίας.

Κλείνοντας ο Λιμενάρχης επεσήμανε ότι τόσο ο ίδιος όσο και τα στελέχη του Λιμεναρχείου άνδρες και γυναίκες, 24 ώρες το 24ωρο, είναι έτοιμοι να προσφέρουν όποια βοήθεια  τους ζητηθεί από τους πολίτες του νησιού για όποιο πρόβλημα αντιμετωπίζουν στα πλαίσια των μέτρων που έχουν ληφθεί.’

Όπως χαρακτηριστικά μας είπε, όποια ώρα του 24ωρου, οποιοσδήποτε πολίτης έχει κάποια ανάγκη που δεν μπορεί μόνος του να την  αντιμετωπίσει, το Λιμεναρχείο Καλύμνου είναι διαθέσιμο να συμβάλλει.

Με ένα τηλεφώνημα στο τηλεφωνικό κέντρο 2243024444 ο πολίτης ενημερώνει για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει και το Λιμεναρχείο θα ανταποκριθεί άμεσα.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός