Ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής ευχαριστεί τους Καλύμνιους που κάνουν δωρεές και χορηγίες σε αυτές τις κρίσιμες ώρες.(video)

784

Το Νοσοκομείο της Καλύμνου επισκέφτηκε σήμερα ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής και συναντήθηκε με το Διοικητή Γεώργιο Λαζαρίδη με το οποίο είχε συνεργασία ,ενώ δήλωσε τη στήριξη του στο Διοικητή, Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό.

Ο Μανώλης Μουσελλής με δηλώσεις του ευχαρίστησε όλους όσους έκαναν δωρεές στο Νοσοκομείο του νησιού σε εξοπλισμό και υγειονομικό υλικό. Συγκεκριμένα ευχαρίστησε τον ομογενή  επιχειρηματία  Ντόβελο Γεώργιο, τους αδελφούς Ψαρομπά ιδιοκτήτες της  Εταιρείας Πετρελαιοειδών «ΑΡΓΩ» και τους αδελφούς Σμαλιού, ιδιοκτήτες σούπερ μάρκετ. Επίσης ευχαρίστησε θερμά την Πρόεδρο Αναστασία Σταυριανού  και τα μέλη  του Διοικητικού Συμβουλίου  του Φιλανθρωπικού και Πολιτιστικού Συλλόγου «Αγ. Μαρίνα» Παραδεισίου  Ρόδου.

Τέλος τον ευεργέτη της Καλύμνου Ιωάννη Χαλίκο για την συνεχή προσφορά του στην τράπεζα της αγάπης και στο κοινωνικό παντοπωλείο της Ιεράς Μητροπόλεως μας

Επίσης ο Διοικητής του Νοσοκομείου ενημέρωσε για τη διαδικασία όσων θέλουν να επισκεφτούν στο Νοσοκομείο,

Δείτε το ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr καθώς και το δτ που εξέδωσε ο Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής.

31-3-2020 Ευχαριστίες Επάρχου για τους Καλύμνιους χορηγούς