Τι γίνεται με τους υπόγειους κάδους (πηγάδια) απορριμμάτων; Ακόμη ένας γεμάτος στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.

638

Είναι η 3η φορά μέσα σε τέσσερις ημέρες που ο φακός του kalymnos-news.gr καταγράφει απαράδεκτες εικόνες με υπόγειους κάδους (πηγάδια) γεμάτους και πέριξ αυτών να δημιουργούνται μικρές χωματερές.

Τη Σάββατο 28 Μαρτίου 2020, καταγράψαμε υπόγειο κάδο στα Αργινώντα υπερπλήρη και δίπλα να έχει δημιουργηθεί μια μικρή χωματερή. Το δικαιολόγησε η Δημοτική Αρχή ότι ο υπόγειος κάδος ήταν μη λειτουργικός και έχρηζε αντικατάστασης .Αμέσως την επόμενη ημέρα πρωί μετά το δημοσίευμα έγινε η αποκομιδή και καθαρίστηκε ο χώρος.

Την Κυριακή 29 Μαρτίου 2020, καταγράψαμε δίπλα σε υπόγειο κάδο στον κεντρικό δρόμο προς τις Ελιές να έχουν εναποθέσει σωρό από σκουπίδια. Μιλήσαμε για  ανάρμοστη συμπεριφορά πολιτών

Σήμερα Τρίτη 31 Μαρτίου 2020 απόγευμα καταγράψαμε άλλο υπόγειο κάδο υπερπλήρη και δίπλα σωρός από σακούλες σκουπιδιών(Φωτογραφία) .

Ο υπόγειος κάδος βρίσκεται στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, στον πάνω δρόμο στη διασταύρωση προς στρατόπεδο.

Και τα εύλογα ερωτήματα μας  προς τη Δημοτική Αρχή είναι:

Τι γίνεται με τους υπόγειους κάδους (πηγάδια); Γιατί παρουσιάζουν αυτή την εγκατάλειψη; Δεν υπάρχει εργολαβία για το άδειασμα; Κάθε πότε προβλέπεται η αποκομιδή των απορριμμάτων;
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός