Φωτογραφία με την Επικελευστή ΛΣ ,μηχανικό, Νίκη Λειβαδίτη που υπηρετεί στην Κάλυμνο ανάρτησε η ΓΓ Αιγαίου για την ημέρα της Γυναίκας.

3255

Φωτογραφία με την Επικελευστή ΛΣ,μηχανικό, Νίκη Λειβαδίτη που υπηρετεί στην Κάλυμνο ανάρτησε η ΓΓ Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής Χριστίνα Καλογήρου ,για την ημέρα της Γυναίκας.

Δείτε τι γράφει στην προσωπική της σελίδα στο fb η Χριστίνα Καλογήρου Γενική Γραμματέας Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής για την ημέρα της Γυναίκας.

Σήμερα 8 Μαρτίου οι γυναίκες γιορτάζουμε.
Στη φωτογραφία από το πρόσφατο ταξίδι μου στο Ανατολικό Αιγαίο με τη μηχανικό του Λιμενικού Σώματος Νίκη Λειβαδίτη, που είναι και αυτή στην πρώτη γραμμή για τη φύλαξη των συνόρων μας.
Η γυναίκα κόρη, σύζυγος, μάνα, εργαζόμενη ανταποκρίνεται πάντα με αφοσίωση στους πολλαπλούς της ρόλους.
Σε μας τις γυναίκες τίποτα δεν χαρίζεται. Από τα βιώματά μας βγάζουμε τα συμπεράσματά μας και προχωράμε πάντα πιο σταθερά και πιο αποφασισμένα.
Χρόνια πολλά σε όλες μας
.

Για τη Επικελευστή ΛΣ Νίκη Λειβαδίτη να σημειώσουμε ότι υπηρετεί τα τελευταία χρόνια  ως μηχανικός στο σκάφος  605 ΠΛΣ του Λιμεναρχείου Καλύμνου.

Η Νίκη Λειβαδίτη με τον Κυβερνήτη και τα υπόλοιπα μέλη του πληρώματος δίνει καθημερινά ,όλες τις ώρες του 24ωρου πραγματικές μάχες στην ευρύτερη θαλάσσια περιοχή της Καλύμνου, φυλάσσοντας τα θαλάσσια σύνορα μας, προστατεύοντας τους ψαράδες μας, αποτρέποντας τις συνεχείς μεταναστευτικές ροές, αλλά συμμετέχοντας και σε δεκάδες διασώσεις μεταναστών.

Μία δύσκολη αποστολή στην οποία η Νίκη ανταποκρίνεται με μεγάλη επιτυχία στέλνοντας το μήνυμα ότι κανένα επάγγελμα όσο δύσκολο κι αν είναι, δεν αποτελεί άβατο για μία γυναίκα, αν αυτή έχει τη θέληση και τη δύναμη.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός