Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση Βασίλη Α. Υψηλάντη για την προληπτική ιατρική στα νησιά

565

Ψηφίστηκε στην Ολομέλεια της Βουλής η πρόταση του Βουλευτή Δωδεκανήσου Βασίλη Α. Υψηλάντη για εφαρμογή του ειδικού προγράμματος προληπτικής ιατρικής και για τους κατοίκους των μικρών νησιών της χώρας μας. Με το πρόγραμμα αυτό θα είναι δυνατή η κατ’ οίκον διεξαγωγή ιατρικών εξετάσεων των κατοίκων που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες και η αποστολή σε συμβεβλημένους ιατρούς μέσω τεχνολογιών πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών .

Στην ομιλία του, στην Ολομέλεια της Βουλής στις 5.3.2020, με την ευκαιρία της συζήτησης του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών, ο Βουλευτής Δωδεκανήσου ευχαρίστησε τον Υπουργό για την αποδοχή της πρότασής του και εστίασε στα θέματα εκσυγχρονισμού πολλών δομών στους Δήμους της χώρας.

Με το ίδιο νομοσχέδιο δίνεται η δυνατότητα μη πληρωμής τελών, των μη ηλεκτροδοτούμενων ακινήτων, μετά από αίτηση των ενδιαφερομένων έως τα τέλη του Ιουνίου 2020,.

Τέλος στην ομιλία του ο Βασίλης Α. Υψηλάντης αναφέρθηκε στην 72η Επέτειο της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου και στην ανάγκη εθνικής συνεννόησης και ομοψυχίας για την αντιμετώπιση της τουρκικής προκλητικότητας.
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός