Δ.Διακομιχάλης: Ο Καλύμνιος Λοιμωξιολόγος Μωυσής Λελέκης θα συνδράμει το Νοσοκομείο Καλύμνου-Σχεδιάζουμε τον τρόπο υποδοχής και ελέγχου όσων φτάσουν στο νησί το επόμενο διάστημα.(video)

3783

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε σήμερα Δευτέρα 30 Μαρτίου 2020 στο φακό kalymnos-news.gr ο  Δήμαρχος Δημήτρης Διακομιχάλης.

Ο Δήμαρχος μίλησε για ενέργειες στα πλαίσια αντιμετώπισης του κορωνοϊού, ενώ αναφέρθηκε και σε θέματα σχετικά με τα απορρίμματα.

Ο Δ.Διακομιχάλης ανακοίνωσε ότι ο Καλύμνιος Παθολόγος Λοιμωξιολόγος Μωυσής Λελέκης προσφέρθηκε να συνεργαστεί με την Ομάδα διαχείρισης λοίμωξης από τον κορωνοϊό του Νοσοκομείου Καλύμνου.

 Ο Μωυσής Λελέκης που πρόσφατα συνταξιοδοτήθηκε διετέλεσε συντονιστής Διευθυντής Παθολογικού τμήματος νοσοκομείο ΚΑΤ στην ΑΘήνα και με τις γνώσεις και τις εμπειρίες του είναι βέβαιο ότι θα προσφέρει πολύτιμες οδηγίες και συμβουλές στην  Ομάδα διαχείρισης λοίμωξης από τον κορωνοϊό του Νοσοκομείου.

Όπως είπε ο Δήμαρχος ήδη ετοιμάζει επιστολή που θα αποστείλει στο Διοικητή του Νοσοκομείου, προκειμένου να τον ενημερώσει για το θέμα και να ρυθμιστούν οι διαδικασίες συνεργασίας.

Επίσης στα πλαίσια λήψης προληπτικών μέτρων αντιμετώπισης και προστασίας από τη διάδοση του κορωνοϊού σχεδιάζεται ο τρόπος υποδοχής και ελέγχου όσων φτάσουν στο νησί το επόμενο διάστημα.

 Τέλος ο Δ.Διακομιχάλης έκανε αναφορά στην καθαριότητα και την αποκομιδή των απορριμμάτων με αφορμή δημοσιεύματα της εφημερίδας μας με εικόνες σωρών σκουπιδιών σε Αργινώντα και Ελιές.

 Δείτε τα όσα είπε στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.

30-3-2020 Οι ενέργειες του Δημάρχου Καλύμνου κατά του κορωνοϊού