Οι ευχές και το μήνυμα του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη στους απανταχού Καλυμνίους για το Πάσχα (video)

459

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη ο Δήμαρχος Καλυμνίων Δημήτρης Διακομιχάλης στέλνοντας τις ευχές και το μήνυμα για τις άγιες ημέρες του Πάσχα στους απανταχού όπου γης Καλυμνίους .

 Ένα Πάσχα με ιδιαιτερότητες όπως επισήμανε λόγω των μέτρων κατά του κορωνοϊού.

 Θα θέλαμε όπως είπε το νησί αυτές τις ημέρες να είναι γεμάτο από προσφιλή και αγαπημένα πρόσωπα όμως λόγω των έκτακτων μέτρων κατά της πανδημίας αυτό δεν είναι εφικτό .

Όπως είπε θέλει να ζητήσει συγνώμη όταν έλεγε να μην έλθει κανείς στην Κάλυμνο ,αυτό ισχύει και τώρα μέχρι να πολεμηθεί ο κορωνοϊός, ενώ έδωσε ραντεβού με όλους τους απανταχού Καλυμνίους για του χρόνου το Πάσχα.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στη συνεργασία που υπήρξε για την εφαρμογή όλων των μέτρων και ευχαρίστησε τον Έπαρχο, τον Λιμενάρχη, το Διοικητή του ΑΤ Καλυμνίων ,το υγειονομικό προσωπικό, το Διοικητή του Νοσοκομείου ,ενώ ιδιαίτερη αναφορά έκανε στον Μητροπολίτη.

Κλείνοντας κάλεσε όλους τους Καλύμνιους που βρίσκονται στο νησί να παρακολουθήσουν από τα σπίτια τους την ρίψη βεγγαλικών την Κυριακή το βράδυ της Ανάστασης.

Δείτε τις δηλώσεις του στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς

16-4-2020:Οι ευχές του Δημάρχου Δ.Διακομιχάλη στους απανταχού Καλυμνίους για το ΠάσχαΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός