Ο Δήμος Καλυμνίων ενέκρινε το ποσό των 17.000 ευρώ για την ενίσχυση 17 πρωτοετών φοιτητών οικονομικά αδυνάτων οικογενειών.

2319

Υπογράφηκε από τον Αντιδήμαρχο  Οικονομικών Υπηρεσιών Ηλία Τσέρο η απόφαση ανάληψης υποχρέωσης ποσού  17.000 ευρώ για την «Καταβολή χρηματικού βοηθήματος σε άπορους φοιτητές».

 Να θυμίσουμε ότι οι δήμος  Καλυμνίων πρόκειται να  ενισχύσει με 1.000 ευρώ  περίπου τους πρωτοετείς φοιτητές οικονομικά αδυνάτων οικογενειών .

 Μία προεκλογική εξαγγελία που υλοποιεί η Δημοτική αρχή.

Από το Αυτοτελές Τμήμα Κοινωνικής  Προστασίας του Δήμου Καλυμνίων είχε εκδοθεί προς το τέλος του Νοεμβρίου 2019  ανακοίνωση που υπέγραφε η αρμόδια Αντιδήμαρχος Σεμίραμις Ψαρομπά και αφορούσε σε πρόσκληση υποβολής αίτησης με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από τους ενδιαφερόμενους.

Η διαδικασία υποβολής των αιτήσεων ξεκίνησε την  Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019 και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του kalymnos-news.gr ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου των δικαιολογητικών που υποβλήθηκαν και ο τελικός αριθμός των δικαιούχων φοιτητών ανέρχεται  στους 17.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα χορηγηθεί το επίδομα στους 17 δικαιούχους φοιτητές.