Ο Ιατρός Γιάννης Μαγκάκης:Το νοσοκομείο Καλύμνου είναι πλήρως οργανωμένο και θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο (video)

3197

Στο φακό του kalymnos-news.gr μίλησε  σήμερα Σάββατο 4 Απριλίου 2020 το πρωί  ο ιατρός Ειδικός Παθολόγος Ιωάννης Γιάννης Μαγκάκης Διευθυντής Παθολογίας στο  Γενικό Νοσοκομείου-Κ.Υ. Καλύμνου «Το Βουβάλειο» για θέματα κορωνοιού

 Ο Γιάννης Μαγκάκης εξέφρασε τη ικανοποίηση του τόσο για την Οργάνωση του Νοσοκομείου όσο και για τα  μέτρα που έχουν λάβει η Πολιτεία και οι Τοπικές Αρχές.

Ανέφερε  ότι προς το παρόν τα πράγματα πάνε πολύ καλά στην Κάλυμνο. Δεν έχει κανένα κρούσμα μέχρι στιγμής.
Το Νοσοκομείο είναι πλήρως οργανωμένο με ειδικό τμήμα υποδοχής τέτοιων περιστατικών με συγκεκριμένους  ρόλους για το προσωπικό και θα ανταπεξέλθει με τον καλύτερο τρόπο αν τυχόν παρουσιαστεί κρούσμα.

Συμβουλεύει τους πολίτες να τηρούν τα μέτρα ,πολύ καλή ατομική υγιεινή, αποφυγή του συνωστισμού και των άσκοπων μετακινήσεων.

Θεωρεί ικανοποιητικά τα μέτρα που έχει λάβει η Κυβέρνηση αλλά και οι Τοπικές Αρχές στο μέτρο που τους αναλογεί.

 Όπως λέει, το Νοσοκομείο το νησιού είχε έτοιμο το σχέδιο του 15 ημέρες πριν ακόμη παρουσιαστεί το πρώτο κρούσμα στην Αθήνα, η οργάνωση του είναι άψογη και τα πάντα λειτουργούν καλά χωρίς κανένα πρόβλημα.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Μαγκάκης στο ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Μάμας Χαραμαντάς.

4-4-2020 Ο γιατρός Γ.Μαγκάκης μιλάει για θέματα κορωνοϊού