Έπαρχος Μανώλης Μουσελλής: Προς επίλυση το πρόβλημα για την αιμοκάθαρση νεφροπαθών που θα έλθουν στην Κάλυμνο.(video)

791

Πρόβλημα έχει δημιουργηθεί με νεφροπαθείς που διαμένουν εκτός Καλύμνου σε Αθήνα αλλά και εξωτερικό και θέλουν να έλθουν στην νησί αλλά δεν τους δέχεται η Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου για αιμοκάθαρση, λόγω των προληπτικών μέτρων που λαμβάνονται κατά του κορωνοϊού.

Το θέμα ανέδειξε το kalymnos-news.gr που έγινε δέκτης παραπόνων .

Για το πρόβλημα αυτό ενημερώθηκε επίσης ο Έπαρχος ΠΕ Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής από τον πρόεδρο του Συλλόγου Νεφροπαθών Καλύμνου Νικόλαο Χριστόπουλο.

Άμεσα επικοινώνησε ο Έπαρχος με το Διοικητή του Νοσοκομείου Γ.Λαζαρίδη ο οποίος τον ενημέρωσε ότι δεν υπάρχει κάποιο απαγορευτικό μέτρο από τον ΕΟΔΥ. Όπως μάλιστα είπε θα επικοινωνήσει με τον ΕΟΔΥ προκειμένου να δοθούν οι οδηγίες που θα πρέπει να τηρούνται σε περιπτώσεις νεφροπαθών που θα έλθουν στο νησί.

Για το θέμα αυτό μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr ο Έπαρχος Καλύμνου Μανώλης Μουσελλής σήμερα Σάββατο πρωί 30 Μαΐου 2020, ο οποίος εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι το πρόβλημα βρίσκεται προς επίλυση και έτσι θα δοθεί η δυνατότητα σε Καλύμνιους νεφροπαθείς που διαμένουν εκτός του νησιού να επισκεφθούν την πατρίδα τους για διακοπές και να εξυπηρετηθούν από την Νεφρολογική Κλινική του Νοσοκομείου Καλύμνου όπως γινόταν και τα προηγούμενα χρόνια.  

Δείτε τα όσα είπε ο Μ.Μουσελλής στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντά για το kalymnos-news.gr

Έπαρχος Μ.Μουσελλής; Προς επίλυση το πρόβλημα για αιμοκάθαρση νεφροπαθών που θα έλθουν στην Κάλυμνο