Γλάροι τηρούν τις μεταξύ τους αποστάσεις στην Ιχθυόσκαλα Καλύμνου!! (video)

812

Ο φακός του kalymnos-news.gr κατέγραψε σήμερα Πέμπτη 14 Μαίου 2020 μεσημέρι όμορφες εικόνες με ένα κοπάδι γλάρων να ξεκουράζεται μπροστά από την Ιχθυόσκαλα αλλά και να περιμένει και κάποιο ψάρι που θα ρίξουν οι ψαράδες από τις βάρκες τους.

Ο θαλάσσιος χώρος μπροστά από την Ιχθυόσκαλα του Βουβάλη, αποτελεί ένα καλό στέκι για τους γλάρους αφού σίγουρα θα βρούν τροφή από κάποιο αλιευτικό σκάφος που θα τους πετάξει κάποια ψάρια από το καθάρισμα των διχτυών.

Βέβαια αυτό που κάνει εντύπωση, είναι ότι οι γλάροι κρατούσαν τις μεταξύ τους αποστάσεις λες και έχουν ενημερωθεί για τα μέτρα κατά του κορωνοϊού που ισχύουν!!

Δείτε το όμορφο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς με τους γλάρους, αλλά και τη σύντομη συνομιλία   με τον Σταύρο Σάμιο που από το αλιευτικό του σκάφος  ρίχνει ψάρια στους επισκέπτες γλάρους.

14-5-2020 Κοπάδι από γλάρους