Ο φακός του kalymnos-news.gr επισκέφτηκε τις εγκαταστάσεις της υπερσύγχρονης Βιοτεχνίας Παρασκευής παγωτού ΦΛΩΡEΝΤΖΗ στο Βαθύ Καλύμνου.
Ο Γιώργος Φλωρέντζης μας ξεναγεί στη Μονάδα και μας δείχνει τον τρόπο παρασκευής του παγωτού.
Να σημειώσουμε ότι χρησιμοποιούνται για την παρασκευή αγνά υλικά και ντόπιο φρέσκο γάλα, ενώ η ημερήσια παραγωγή της μονάδας είναι 10 τόνοι παγωτού
Οι συσκευασίες με 30 ποικιλίες παγωτού είναι επαγγελματικές των 9 και 5 λίτρων, οικογενειακές των 2 λίτρων και σε ατομικά κυπελάκια των 450 γραμμαρίων .
Το παγωτό ΦΛΩΡΕΝΤΖΗ διατίθεται από επιλεγμένα καταστήματα και μπορείτε να το βρείτε σε σούπερ μάρκετ του νησιού.
Δείτε το όμορφο γλυκό και δροσερό ρεπορτάζ που ετοίμασε ο Δημήτρης Δρόσος.