Ι.Μαστροκούκος για την απόφαση του ΣτΕ ότι η Χώρα αποτελεί αυτοτελή οικισμό: Εμείς αναγκάσαμε το Δ.Διακομιχάλη να συρθεί (video)

808

Ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Καλυμνίων Ιωάννης Μαστροκούκος σε συνέχεια δτ που εξέδωσε η Παράταξη του «ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΕΝΟΤΗΤΑ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ» και των δηλώσεων του Δημάρχου Δημήτρη Διακομιχάλη με αφορμή  την απόφαση του ΣτΕ ότι η Χώρα Καλύμνου αποτελεί αυτοτελή οικισμό, σήμερα Τρίτη 5  Μαϊου 2020 μίλησε στο φακό του kalymnos-news.gr .

Ο Ι.Μαστροκούκος τόνισε ότι ο ο Δήμαρχος δεν είναι η λύση αλλά το πρόβλημα. Ο Δ.Διακομιχάλης αναγκάστηκε να συρθεί και να προσφύγει στο ΣτΕ λέγοντας μεταξύ άλλων:

Εμείς οδηγούσαμε την κούρσα τη δικαστική όπως θέλαμε. Ο κύκλος ολοκληρώθηκε με πρωταγωνιστές το λαό της Καλύμνου και εμάς, γιατί το πρόβλημα ήταν ο Διακομιχάλης.

Δείτε αναλυτικά τα όσα λέει στην κάμερα του kalymnos-news.gr στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς.

5-5-2020 Ι.Μαστροκούκος: Εμείς δώσαμε αγώνα για το Χωριό