Μετά από 15 χρόνια αρθρογραφίας στη «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και στο kalymnos-news.gr ο Μανώλης Γαλανομάτης πήρε την απόφαση να σταματήσει.

1148

Μετά από 15 χρόνια αρθρογραφίας στη «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ» και στο kalymnos-news.gr ο Μανώλης Γαλανομάτης πήρε την απόφαση να σταματήσει.

Με μία λιτή επιστολή που μας συγκίνησε ο Μανώλης Γαλανομάτης μας έκανε γνωστό στις 15 Μαίου 2020 την απόφαση του να διακόψει την αρθογραφία του.

Επί 15 χρόνια ο Μανώλης Γαλανομάτης με συνέπεια κάθε εβδομάδα, κάθε Σάββατο στο φύλλο της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» είχε το δικό του άρθρο.

Μετά την αναστολή της κυκλοφορίας της έντυπης έκδοσης της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» στις 31 Δεκεμβρίου 2018 τα άρθρα του Μανώλη Γαλανομάτη συνέχισαν να φιλοξενούνται στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα kalymnos-news.gr .

Εκατοντάδες αξιόλογα, ποιοτικά ,ενδιαφέροντα άρθρα γραμμένα με τον μοναδικό τρόπο από τον Μανώλη Γαλανομάτη δημοσιεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια.

Παραθέτουμε την επιστολή του Μανώλη Γαλανομάτη και τη δική μας απάντηση

Η Επιστολή Μανώλη Γαλανομάτη

Kύριε Δρόσο

Δεδομένου , ότι ήδη έχω γράψει πολλά πολιτικά άρθρα,που αφορούν όλο το φάσμα των θεμάτων της πολιτικής αρθρογραφίας, το ενδιαφέρον μου για την πολιτική αρθρογραφία εξαντλήθηκε και είμαι υποχρεωμένος να διακόψω την συνεργασία μας.

Σας ευχαριστώ για τον χώρο που διαθέσατε τόσο στην έντυπη έκδοση,όσο στην ηλεκτρονική για την δημοσίευση της αρθρογραφίας μου [χωρίς ποτέ να κάνετε κάποια παρέμβαση,ή να δείξετε κάποια διάθεση λογοκρισίας].

Σας είμαι ευγνώμων

Μανώλης Γαλανομάτης

15/5/2020

Η δική μας απάντηση

Κύριε Μανώλη

Καλημέρα

Δεν σας κρύβουμε ότι η απόφαση σας να σταματήσετε την αρθογραφία σας μας λυπεί ιδιαίτερα.

Η εφημερίδα μας και οι αναγνώστες της σίγουρα θα στερηθούν έναν εξαιρετικό αρθρογράφο με ποιοτικά, τεκμηριωμένα ,έγκυρα και αξιόπιστα άρθρα, θα στερηθούν άρθρα που παρείχαν γνώσεις, ιδέες, εξέφραζαν προοδευτικές απόψεις και θέσεις και που για πολλά χρόνια κοσμούσαν την έντυπη έκδοση της «ΝΗΣΙΩΤΙΚΗΣ ΔΙΑΔΡΟΜΗΣ» και στη συνέχεια την ηλεκτρονική εφημερίδα kalymnos-news.gr .

Μπορεί κάποιες φορές να διαφωνούσαμε με κάποιες απόψεις που εκφράζατε στα άρθρα σας, όμως πάντα αυτές ήταν σεβαστές και το κυριότερο η επιχειρηματολογία σας ήταν αφοπλιστική.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για αυτή την άψογη συνεργασία ,τη συνέπεια σας και την ανιδιοτελή προσφορά σας και συμβολή στον εμπλουτισμό της ύλης  της εφημερίδα μας.

Κύριε Μανώλη, να γνωρίζετε ότι οι στήλες της εφημερίδας μας θα είναι πάντα ανοικτές αν κάποια στιγμή κρίνετε ότι θα πρέπει να δημοσιευτεί οποιοδήποτε άρθρο σας.

Να είστε πάντα καλά με υγεία

Με βαθιά εκτίμηση

Γιώργος και Δημήτρης Δρόσος.