Οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που κατέλαβαν την 3η θέση στον Πανελλαδικό διαγωνισμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (video)

1372

Nέα επιτυχία για μία ομάδα 4 μαθητριών του 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που κατέβαλε την 3η θέση στον Πανελλαδικό διαγωνισμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ολοκληρώθηκε  την Παρασκευή 15 Μαΐου 2020 ο Πανελλαδικός Διαδικτυακός Τελικός του Διαγωνισμού Κοινωνικής Καινοτομίας-Social Innovation Relay του Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων/Junior Achievement Greece. Στον τελικό συμμετείχαν οι 10 καλύτερες ομάδες Πανελλαδικά και το Νικηφόρειο 1ο Γενικό Λύκειο Καλύμνου, συμμετείχε με τρείς ομάδες στην τελική δεκάδα.

Η ομάδα RNS με την ιδέα “Taxihelp” και τις μαθήτριες Τσουνιά Ευδοκία, Φλάμου Κωνσταντίνα, Σφουγγαριστού Ελευθερία και  Ροδίτη Αικατερίνη κατέλαβαν την 3η θέση στον τελικό και θα λάβουν ως  έπαθλο, μια συσκευή tablet για κάθε μέλος

Σήμερα Τετάρτη 20 Μαΐου 2020 μίλησαν στον φακό του kalymnos-news.gr οι 4 μαθήτριες, ο καθηγητής οικονομολόγος Πολυκανδριώτης Ιωάννης υπεύθυνος του προγράμματος, και ο Διευθυντής του 1ου ΓΕΛ Νικόλαος Κορφιάς.

Οι μαθήτριες του 1ου ΓΕΛ ΚΑΛΥΜΝΟΥ που κατέλαβαν την 3η θέση στο διαγωνισμό ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ