Έδινε έλαια και αποστάγματα στη 14χρονη από την Κω ο ψευτογιατρός.

1427

Του ΜΙΛΤΟΥ ΣΑΚΕΛΛΑΡΗ στην έντυπη έκδοση του “Ελεύθερου Τύπου”

«Επέμενε ότι οι θεραπείες που κάναμε στο παιδί που μας σύστηναν οι γιατροί, με τα πρωτόκολλα, οι θεραπείες, οι χημειοθεραπείες αυτές είναι τελείως άχρηστες και ότι μόνο ζημιά κάνουν στο παιδί. Και επέμενε ότι με τις δικές του πρωτοποριακές θεραπείες που είναι υπό έγκριση θα έχουμε πλήρη ίαση».

Ο θείος της 14χρονης που έχασε τη ζωή της από καρκίνο στην Κω μιλάει στον «Ε.Τ.» και περιγράφει τον τρόπο με τον οποίο o κατηγορούμενος εξαπάτησε την οικογένειά τους, παίζοντας με τον αβάσταχτο πόνο τους για να τους αρπάξει τελικά γύρω στις 19.000 ευρώ. Ο 47χρονος που κατηγορείται για την ανθρωποκτονία τριών ανθρώπων έδινε στο άτυχο κορίτσι… έλαια και αποστάγματα!

«Τον γνώρισαν σε ένα διαγνωστικό κέντρο, όπου έκανε θεραπείες με ένα παιδί. Κάποιοι άλλοι που είχαν το ίδιο πρόβλημα τους έφεραν σε επαφή. Αυτός τους υποσχέθηκε πως η θεραπεία του θα ήταν αποτελεσματική. Τους έλεγε ότι οι χημειοθεραπείες με τα πρωτόκολλα που εφαρμόζονται δεν φέρνουν τα αποτελέσματα τα επιθυμητά και ότι κάνουν ζημιά. Με τη δική του θεραπεία υποσχόταν πλήρη ίαση», μας είπε ο συγγενής της 14χρονης. «Αυτή η θεραπεία ήταν πρωτοποριακή τους είπε, προσθέτοντας ότι βρίσκεται υπό έγκριση. Ηταν κάτι έλαια και κάτι αποστάγματα. Ξεκίνησε τελικά τη θεραπεία. Μετά από ένα με δύο μήνες τους είπε ότι η θεραπεία κοστίζει τόσα λεφτά και την πλήρωσαν σε επιταγές. Τελικά η θεραπεία δεν έκανε τίποτα. Εκείνος έλεγε ότι βελτιωνόταν το παιδί. Το παιδί έκανε μαγνητικές, του τις δείχναμε, εκείνος τις έβλεπε και έλεγε ότι μίκραινε ο όγκος. Στην πραγματικότητα μεγάλωνε και το παιδί ήταν ακάλυπτο. Το παιδί μετά από έξι και επτά μήνες χειροτέρεψε και έπεσε σε κώμα».

Ο θείος της 14χρονης μας είπε πως τον γνώρισε από κοντά σε ένα ραντεβού για μαγνητική. «Δεν είχα καταλάβει ότι κάτι δεν πάει καλά. Μέχρι και τελευταία είχα πειστεί ότι ήταν γιατρός. Τον καταγγείλαμε όταν πήγαμε στο Νοσοκομείο Παίδων και στην τελευταία μαγνητική ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος. Εκείνος έλεγε πολλά ψέματα και μας ζητούσε να συνεχίσουμε. Στην τελευταία μαγνητική μας ενημέρωσαν πως υπάρχει μεγάλος όγκος και ότι μεγαλώνει», πρόσθεσε.




Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός