Ήλθε ο εξοπλισμός για τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στο Άργος Κάλυμνου. (video)

572

Ήλθε ο εξοπλισμός για τους εσωτερικούς  χώρους της Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑΜΕΑ στο Άργος Κάλυμνου.

Τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται και ο εξωτερικός εξοπλισμός καθώς και η ολοκλήρωση διαμόρφωσης του περιβάλλοντα χώρου με στόχο να είναι όλα έτοιμα σε ένα μήνα.

Το συγκεκριμένο έργο εξοπλισμός και διαμόρφωση αποτελεί τμήμα (υποέργο) της Πράξης «Στέγη υποστηριζόμενης διαβίωσης ΑμεΑ στην Κάλυμνο», που χρηματοδοτήθηκε  από το ΕΣΠΑ 2014 – 2020, στο πλαίσιο του Επιχειρησιακού Προγράμματος Νότιο Αιγαίο 2014 – 2020.

Να θυμίσουμε ότι το συνολικό έργο αφορά στην κατασκευή και τον εξοπλισμό Στέγης Υποστηριζόμενης Διαβίωσης ΑμεΑ που χαρακτηρίζονται από νοητική υστέρηση, στον οικισμό Άργους Καλύμνου.

 Η Στέγη θα μπορεί να φιλοξενήσει έως 9 άτομα και στοχεύει στην αντιμετώπιση των προβλημάτων περίθαλψης, στέγασης και διαβίωσης των ατόμων αυτών, στην άμβλυνση των κοινωνικών διακρίσεων και ανισοτήτων, καθώς στην αντιμετώπιση των προβλημάτων προσβασιμότητάς τους στις διάφορες κοινωνικές δραστηριότητες.

 Δείτε τα όσα είπε ο Πρόεδρος του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Φίλιππος Ολυμπίτης στο ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

16-6-2020 Ήρθε ο εξοπλισμός για την υποστηριζόμενη στέγη ΑΜΕΑ στο Άργος ΚαλύμνουΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός