Από την επίσκεψη του βουλευτή Ι. Παππά στον έπαρχο Καλύμνου Μ.Μουσελλή. (video)

725

Στην Κάλυμνο βρίσκεται ο βουλευτής Δωδεκανήσου της ΝΔ Ιωάννης Παππάς για τη συμμετοχή του στον εορτασμού του Αγίου Σάββα του εν Καλύμνω.

Στις 12.00 το μεσημέρι σήμερα Κυριακή 14 Ιουνίου 2020 επισκέφτηκε το Επαρχιακό Μέγαρο και συναντήθηκε με τον Έπαρχο ΠΕ Καλύμνου Μανώλη Μουσελλή με τον οποίο είχαν μία ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα προβλήματα που έχουν προκύψει στην αγορά από την  πανδημία.

Ο Έπαρχος καλωσορίζοντας το Ι.Παπά είπε ότι είναι ο πρώτος βουλευτής που επισκέπτεται το Επαρχείο μετά την άρση των μέτρων για την πανδημία και ως κυβερνητικός βουλευτής θα είναι ευκαιρία να του τεθούν τα θέματα των νησιών της Επαρχίας προκειμένου να τα μεταφέρει στους αρμοδίους για επίλυση.

Επίσης ο Ιωάννης Παππάς απαντώντας σε σχετική ερώτηση της Μπέττυ Μαϊλλη αναφέρθηκε στα μέτρα ανακούφισης που έχουν ληφθεί και που σχεδιάζονται για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που έχουν δημιουργηθεί στις επιχειρήσεις και στον τουριστικό κλάδο.

Δείτε τα όσα ενδιαφέροντα είπε στο  ρεπορτάζ που ετοίμασαν η Μπέττυ Μαίλλη και ο Μάμας Χαραμαντάς για το kalymnos-news.gr

14-6-2020 Από την επίσκεψη του βουλευτή Ι. Παππά στον Έπαρχο Καλύμνου Μ.ΜουσελλήΣάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός
Σάββας Δρόσος - Τοπογράφος Μηχανικός